Maluma și-ar fi dorit să fie fotbalist. Cum a ajuns să fie unul dintre cei mai cunoscuți artiști din lume

Maluma, sursa foto Instagram
Descriere foto: Maluma, sursa foto Instagram

Chiar dacă este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică latino, Maluma a avut un alt vis în copilărie. 

Când Maluma avea doar 15 ani, s-a gândit că în viitor el va fi ori cel mai mare fotbalist din Columbia, ori cea mai mare vedetă pop din Columbia. După ani de zile de antrenamente pentru echipa Atlético Nacional, Maluma și-a anunțat antrenorul, pe când avea doar 15 ani, că renunță la fotbal. Artistul i-a cerut mătușii lui bani pentru a înregistra într-un studio propria lui melodie, iar de acolo până la a fi cel mai cunoscut artist din lume a fost doar un pas. 


„Oamenii obișnuiau să râdă de mine; au crezut că n-o să reușesc. Dar mi-am dat seama că singurul mod în care puteam trăi o viață fericită era să fac muzică”, a declarat Maluma pentru cei de la GQ. 


Maluma a ajuns să fie cunoscut la nivel mondial și se bucură de admirația sutelor de mii de fani din toată lumea. A colaborat cu Black Eyed Peas, Madonna și, cel mai recent, cu The Weeknd pentru remix-ul său „Hawái”, unde canadianul a cântat în spaniolă pentru prima dată, oferindu-i lui Maluma cel mai mare succes din SUA de până acum.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de MALUMA (@maluma)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 24 feb 2021, 14:54 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience