Maluma se alătură mega-concertului care va marca redeschiderea oraşului New York

Data publicării:
Maluma, sursa foto Instagram
Descriere foto: Maluma, sursa foto Instagram

Cântăreţul columbian Maluma se va alătura mega-concertului gratuit prin care oraşul New York îşi celebrează redeschiderea, la sfârşitul lui august, după lunile grele de pandemie.

Potrivit anunţului făcut joi de primarul oraşului, Bill de Blasio, Maluma este "ultima supervedetă globală" care se alătură listei de staruri din lumea muzicii şi a divertismentului care vor participa la acest mega-eveniment ce va avea loc în Central Park, la 21 august.

"Este foarte important pentru multă lume din acest oraş să aibă o vedetă de acest calibru pe afişul care este plin supervedete", precum Patti Smith, Bruce Springsteen, Paul Simon, Carlos Santana sau grupul The Killers, a declarat Bill de Blasio.

Potrivit lui De Blasio, spectacolul va face parte din "NYC Homecoming", organizat pentru a arăta că oraşul şi-a revenit din pandemie, o sărbătoare pentru rezidenţi şi pentru cei din regiune care s-ar putea să nu fi vizitat metropola în ultima vreme.

Spectacolul va fi cel mai recent dintr-o tradiţie istorică a superproducţiilor din Central Park, care vor să prezinte New York-ul ca pe un paradis artistic paşnic şi cosmopolit. Mulţi newyorkezi, în special primarul, sunt nostalgici ai acestei viziuni după prevalenţa imaginilor triste din perioada pandemiei.

Mega-showul va reuni 60.000 de participanţi, în majoritate persoane vaccinate. Biletele vor fi gratuite, mai puţin un număr de scaune rezervate VIP-urilor.

Pentru acest spectacol grandios din Central Park, primarul Bill de Blasio l-a cooptat pe Clive Davis, o eminenţă a industriei muzicale, pentru a fi producător.

Printre artiştii care vor concerta figurează Andrea Bocelli, Kane Brown, LL COOL J, Elvis Costello, Earth, Wind &Fire, Wyclef Jean, Journey, Polo G, Barry Manilow şi Orchesta Filarmonică din New York.

Este de asemenea prevăzută participarea unor comedianţi şi prezentatori precum Jimmy Fallon, Gayle King sau Don Lemon.

După ce a fost una din zonele cele mai afectate de COVI-19, New York şi-a accelerat redeschiderea încercând să-şi reactiveze economica locală şi turismul care este una din cele mai mari surse ale sale de venit.

Mega-concertul se încadrează într-o săptămâna plină de evenimente repartizate în cele cinci districte din Big Apple, cu recitaluri în direct, filme în aer liber, ateliere de artă urbană şi promoţii de restaurante, relatează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel