Maluma, imagini de colecție. Alături de cine s-a fotografiat celebrul artist

Data publicării:
Maluma, instagram
Descriere foto: Maluma, instagram

Maluma nu se laudă cu ceea ce are, însă când vina vorba de cele mai dragi persoane din viața lui, nu își încape în piele de fericire și mândrie.

Maluma și mama lui au o relație foarte apropiată și se bucură din plin de momentele petrecute împreună. Artistul își arată necondiționat iubirea și recunoștința față de femeia care i-a dat viață, dar și surorii sale. Recent, Maluma a postat o fotografie cu mama și sora lui, iar în dreptul fotografiei a ținut să scrie și un mesaj emoționant pentru cele două femei speciale din viața lui: „Familia: acea comoară neprețuită pe care ne-a dăruit-o viața. Ador aceste păpuși”, a scris Maluma  în dreptul fotografiei. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)

 

Maluma și mama lui au fost de multe ori criticați de gesturile pe care le au unul față de celălalt. Anul trecut, sărutul lui Maluma cu mama sa a generat un val de reacții negative, fanii criticându-l în online pentru imaginile pe care le-a postat. Artistul nu a luat în considerare vorbele rele și s-a apărat, spunând că relația dintre el și mama sa nu poate fi explicată în cuvinte.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel