Make-up de festival. Ce culori și tendințe se poartă anul acesta. Make-up artist: Nu există limite la glittere

Data publicării:
EXCLUSIV

Mai sunt doar câteva luni care ne despart de cele mai mari festivaluri ale verii, așadar un make-up artist a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum trebuie să arate machiajul perfect anul acesta.

Sezonul festivalurilor este din ce în ce mai aproape, iar toate femeile se preocupă îndeaproape de ținuta pe care o vor îmbrăca, în cadrul acestora. Trebuie totuși menționat faptul că vestimentația nu reprezintă singurul detaliu căruia trebuie să îi acordăm importanță. Make-up-ul este la fel de important, ba poate, uneori, chiar peste haine, deoarece acesta creează primul impact și te pune în contextul potrivit. Anul acesta este bine să îndrăznești cât mai mult, când vine vorba de machiajul de festival, și să încerci culori la care până atunci doar ai visat. Despre alte lucruri pe care trebuie să le ai neapărat în vedere vara aceasta, când vine vorba de înfrumusețarea feței, ne-a dezvăluit Iulia Apopei, make-up artist, în exclusivitate pentru Spectacola.

"Machiajul este o extensie a personalității noastre, iar festivalul este locul și momentul ideal pentru a da frâu liber creativității .De la machiaje cuminți, naturale până la machiaje grafice, orice este permis, atâta timp cât știi să porți machiajul respectiv. Totuși, dacă ne dorim să fim în pas cu trendurile, atunci ne putem îndrepta atenția către machiajele monocromatice, cu linii de tuș grafice, accesorizate cu pietre.

Very peri este culoarea anului 2022, o combinație de tonuri de albastru periwinkle cu subtonuri de roșu-violet, care, potrivit Pantone Color Institute, simbolizează inventivitatea și creativitatea. Perfect pentru un festival!", a declarat Iulia Apopei, make-up artist, pentru Spectacola.

Ce alte culori mai putem folosi anul acesta în machiajul de festival

Pe lângă culoarea ce este vedetă sezonul acesta, make-up artista ne mai recomandă și alte câteva nuanțe din care ne putem inspira pentru machiajul de festival, anul acesta.

"Anul acesta aș sublinia nuanțele de neon și aș adăuga că ar trebui ca măcar un element din ținuta noastră să conțină o astfel de culoare. Dacă vorbim despre machiajul ochilor, mi-ar plăcea foarte mult să văd galben, verde, oranj-mandarin, nuanțe aprinse, de vară, dar și baby blue, lila sau roz pudră sunt o idee foarte bună, în special pentru pielea deschisă la culoare. Norocul nostru este că trendurile ne dictează machiaje monocromatice, așadar vom scăpa de chinul de a blendui mai multe culori.

Având în vedere faptul că festivalurile au loc și pe timp de zi, pentru ten ideale ar fi texturile lejere, pomeți umezi și aș evita conturul excesiv. Seara nu există limite la glittere, o idee foarte bună ar fi glitterul holografic, care pleacă de pe tâmple și se pierde în păr. Ca lookul să fie complet, alegem un ruj curajos, electric. De asemenea, nici fetele care optează pentru gloss nu vor de greș, așa vei adăuga o notă senzuală și vei avea parte de hidratare.", ne-a mai dezvăluit ea.

Sfaturi pentru un make-up reușit

"Orice look am avea trebuie să ne reprezinte. Chiar și o linie simplă de tuș colorată poate face senzație, așadar pata de culoarea este esențială. Pentru gene, putem opta pentru cele false, dar cu efect natural.

Trebuie să fiți curajoase și să încercați lucruri noi, pe care nu le-ați folosi în mod obișnuit. Acesta este locul unde nu veți arăta ciudat cu forme grafice și culori stridente, plus că luminile vor avea un impact major și veți fi practic artiștii propirei seri.", a concluzionat Iulia.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel