Majda, tragedie fără margini după SURVIVER. Cumnatul ei a murit și nimeni nu a anunțat-o: „A plecat dintre noi și a lăsat un mare gol în sufletele noastre”

Data actualizării: | Data publicării:
Majda Aboulumosha, captură foto Kanal D
Descriere foto: Majda Aboulumosha, captură foto Kanal D

Majda a revenit în România după eliminarea de la Survivor și a fost întâmpinată cu o veste teribilă. Cumnatul ei a murit și nimeni nu a anunțat-o, pentru a o proteja.

Majda este în stare de șoc după ce a aflat că un om extrem de apropiat ei s-a stins din viață. Este vorba despre cumnatul ei. Bărbatul îi era ca un frate vedetei iar aceasta trăiește momente cumplite după dispariția lui. 

 

„Încerc să-mi adun cuvintele și să înțeleg tot ce se întâmplă. Am datoria față de voi să va anunț că zilele acestea deși am promis că voi face live, că voi fi prezența în emisiune o să amân pentru că din păcate sunt cu durere în suflet. Cât timp am fost plecată în competiție, cumnatul meu care mi-a fost mai mult decât un frate, mi-a fost familia mea, din păcate a plecat dintre noi și a lăsat un mare gol în sufletele noastre.


M-am întors, iar o parte din familie lipsește. El, mereu mă lua în brațe cu zâmbet și îmi zicea să mănânc. Mereu avea grijă să fiu bine.

Familia a refuzat să anunțe producția, că știa că o să-mi fie rău, că drumul spre casă o să fie unul care părea că nu se mai termină pentru mine. Simțeam mereu că se întâmplă ceva, dar îmi ziceam mereu să fiu puternică. Visam urât și simțeam cum puterea mea nu mai era că la început. Dar am luptat, așa cum a luptat și el, până la final. Aș fi dat orice să mă întorc acasă și să mă aștepte cu zâmbetul pe față !', a transmis Majda pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Majda (@majdaaboulumosha)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel