Majda, eliminată de la Survivor România. Ce a declarat vedeta la scurt timp după părăsirea competiției

Data publicării:
Majda, sursa instagram
Descriere foto: Majda, sursa instagram

Majda a fost următoarea concurentă eliminată din cea mai acerbă competiție, Survivor România 2021. Cu lacrimi în ochi aceasta și-a luat rămas bun de la colegii săi și le-a dat un ultim sfat.

Competiția Survivor România a ajuns la final pentru Majda. Deși a luptat din greu pentru a face față competiției și pentru a aduce puncte echipei sale, frumoasa vedetă a părăsit competiția, după ce Jador, favoritul publicului a propus-o spre eliminare, publicul show-ului a fost în asentiment cu acesta. 

 „O să votez cu Majda, pentru că din punct de vedere sportiv este a doua cea mai slabă fată din echipa asta. Vreau să câștigăm mâncare, fiecare dintre noi are vise. E incorect să votez pe cineva care e bun în competiție și își dă silința pe traseu. Aș fi supărat dacă pleacă Elena Marin, chiar dacă o iubesc mai mult pe Majda. Nu o să votez niciodată în scopuri proprii”, a spus Jador.

Majda a fost cea care a primit cele mai puține voturi, iar Elena Marin și Roxana Nemeș au rămas în competiție. Înainte  să plece acasă, Majda le-a mulțumit colegilor pentru momentele trăite împreună, pentru susținere și le-a dat un ultim sfat.

„E un zâmbet pe care încerc să-l înțeleg, să-l ofer, pentru că este important să dai oamenilor din jurul tău zâmbete. Nu vreau să plec cu ochii înlăcrimați, sunt pentru că am dăruit mult în această competiție. Când am plecat de acasă i-am spus copilului că o să stau două săptămâni și vin acasă. Dar cu fiecare săptămână mă trezeam și îmi spuneam că o să fiu din ce în ce mai puternică și o să lupt.

Recunosc că știu să încasez înfrângerea  și pentru mine atât a fost să fie. Le spun colegilor mei să aibă grijă să joace acest joc, dar să nu lase acest joc să se joace prea mult cu ei,  să-i transforme, să fie o echipa unită. Survivor nu e doar despre sport, contează să aduci puncte, dar în final tot împreună mâncați. Dacă energia nu bună ajunge altfel mâncarea în stomac.

Mulțumesc colegilor mei pentru fiecare lecție învățată. Nu m-a durut spatele atât de tare că am dormit pe scândură, pentru că m-au încurajat și m-au făcut să înțeleg că eu pot. Și eu chiar pot”, a spus Majda, potrivit WOWbiz.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel