Majda Aboulumosha, decisă să facă pasul cel mare. Vedeta vrea să se căsătorească: ”De ce mi-ar fi teamă?”

Data publicării:
Majda, sursa instagram
Descriere foto: Majda, sursa instagram

Majda Aboulumosha a vorbit despre căsătorie. Vedeta este pregătită să facă pasul cel mare și nu îi este teamă de acest moment.

Majda Aboulumosha trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de bărbatul care a reușit să o facă extrem de fericită. Vedeta a declarat că până în acest moment nu a ajuns în fața altarului, însă își dorește foarte mult acest lucru. Aceasta a precizat că e vorba doar despre o simplă rochie și că nu o sperie ideea de a face pasul cel mare alături de partenerul său de viață.

”Eu nu am îmbrăcat niciodată rochia de mireasă până acum, dar nu văd de ce mi-ar fi teamă. E doar o rochie albă sau, după preferinţe, poate fi chiar şi roz”, a spus Majda Aboulumosha.

Majda Aboulumosha a fost la un pas să piardă sarcina

Actrița a mărturisit că și-a dorit extrem de mult un copil, iar când a aflat că va fi mămică a fost în culmea fericirii. Cu taoate astea, vedeta a fost la un pas să-și piardă copilul nenăscut.

”Am primit vestea că voi pierde sarcina. Am trecut prin multe etape până să îmi țin copilul în brațe. După ce am aflat că sunt însărcinată, medicii mi-au spus că prezint risc, apoi m-a mușcat o căpușă, nu am știut că am stat cu ea în picior patru zile. Am luat antibiotic însărcinată fiind. Am avut un accident de mașină când eram în trei luni și jumătate și mașina a fost daună totală. Am ieșit din mașină și marea grijă era una singură: copilul să fie bine”, spunea Majda Aboulumosha.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel