Mâine seară, de la 21:00, Marea Finală „Insula de 1 milion”

Data actualizării: | Data publicării:

Reality show-ul de aventură „Insula de 1 milion” își încheie sezonul mâine seară! După aproape patru luni de competiție, doar șase concurenți din cei 50 inițiali au rămas în joc.

Reality show-ul de aventură „Insula de 1 milion” ajunge la final mâine seară! Au mai rămas în competitie șase concurenți din cei 50 care pășeau în urmă cu aproape patru luni pe „Insula de 1 milion”. După o serie de provocări dure, într-un mediu care le-a pus la încercare anduranța, rezistența psihică și inteligența socială,  Szilard, Argentina, Jaguaru, Liviu, Alex și Variu se pregătesc de bătălia finală.  

Fiți cu ochii pe Marea Finală „Insula de 1 milion”

Sâmbătă seara, de la ora 21:00, Kanal D va difuza ultimul episod din acest sezon palpitant al reality show-ului, mâine seară vom afla cine va câștiga cel mai amplu experiment social televizat, cu cea mai mare miză pusă în joc vreodată de o televiziune din România – 1 milion de lei.

O călătorie extraordinară ajunge la final, 50 de concurenți au pornit în această aventură plină de neprevăzut, demonstrând calități remarcabile de strategie, rezistență și adaptabilitate în fața unor condiții de viață extreme.

„Mâine seara, vom asista la deznodământul acestui reality show de aventură, o provocare uriașă pentru niște oameni care s-au luptat pentru visul lor. Au mai rămas șase temerari pe insulă.  Am văzut cum acești oameni extraordinari au depășit obstacole imposibile, și-au împins limitele și și-au dovedit curajul în fața unor provocări incredibile. Ce pot să vă spun e că va fi o finală intensă, cu multe surprize, cu emotii uriase. Fiți cu ochii, mâine seara, de la 21:00, la Kanal D ”, a spus Cosmin Cernat, prezentatorul reality show-ului.

Te-ar putea interesa și: Finala Insula de 1 milion. Cosmin Cernat, interviu pentru Spectacola: A fost cea mai mare provocare

Cine i se va alătura lui Szilard în etapa finală a competitiei?

Szilard este concurentul care a acumulat deja brățări în valoare de 500.000 de lei, asigurându-și astfel un loc în bătălia finală. Ceilalți cinci finaliști se vor confrunta pentru a obține un loc alături de el în etapa decisivă. Argentina, singura femeie rămasă în concurs, Jaguaru, Liviu, Alex și Variu vor da tot ce au mai bun pentru a câștiga un loc în duelul final. Cei care nu vor reuși să se califice, vor avea opțiunea de a ceda brățările lor unuia dintre finaliștii rămași, introducând astfel un element de strategie și surpriză, ce va condimenta și mai mult competiția.

Sâmbătă seara, de la ora 21:00, Kanal D vă invită să urmăriți ultima bătălie din „Insula de 1 milion”. Cine va câștiga cel mai amplu experiment social televizat? Cine va face față presiunii și va transforma brățările în bani? Nu pierdeți bătălia finală, sâmbătă seara, de la 21:00, la Kanal D!

Te-ar putea interesa și: Cosmin Cernat, prezentatorul „Insula de 1 milion”, despre show-ul de supraviețuire: „Am intrat într-o nouă etapă a competiției”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel