Maia Morgensterneste, față în față cu Dan Negru. Replica actriței: E formidabil că oamenii au curaj să...

Data publicării:

Maia Morgenstern este prima celebritate invitată la “Tu urmezi!”. Ce a spus marea actrița despre Dan Negru, prezentatorul show-ului 

Ne mai desparte foarte puțin timp până la marea premieră a show-ului ce pune preț pe inteligența românilor! Sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D se vor deschide porțile emisiunii ce va aduce publicului o combinație de concurs de cultură generală, tensiunea specifică unei asemenea competiții, premii uriașe puse la bătaie, celebrități și personaje inedite.

Sâmbăta aceasta, în prima ediție “Tu urmezi!”, Maia Morgenstern, una dintre cele mai mari actrițe de teatru și film din România, se va afla în platoul emisiunii. Dincolo de bucuria participării la un show care are o componentă importantă de cultură generală, un demers pe care actrița îl califică drept unul “necesar”, aceasta a mărturisit că o leagă o prietenie de foarte mulți ani cu amfitrionul emisiunii.

“Suntem prieteni, colaboratori de-o viață. Ne ascultăm unul pe celălalt. Avem lucruri să ne spunem. (…) Am venit cu mare emoție, curiozitate la emisiune. E formidabil că oamenii au curaj să participe …”, a spus marea actrița.

              Concurenţii stau la coadă şi ajung pe rând faţă în faţă cu Dan Negru, la pupitrul unde se află o serie de premii, ascunse în cilindri pe care participanții ii vor alege după ce răspund corect la cel puțin trei întrebări din cele patru adresate de Dan Negru (“Tripletă”). Sumele din cilindri variază între 5.000 de lei şi 150.000 de lei. În plus, concurenţii pot să-şi adjudece şi jackpot-ul în rundă finală, în valoare de 100.000 de lei.  Își vor face apariția în show o serie de personaje care reprezintă diferite domenii din care vor “curge” întrebările. 

 


Zâna Bună și  Piaza Rea, printre personajele care le vor da emoții concurenților de la “Tu urmezi!”

 

 Pe lângă componenta de concurs de cultură generală, în care concurenții își vor dovedi cunoștințele, perspicacitatea, dar și viteza de reacție, emisiunea “Tu urmezi!” are în structura sa și o serie de provocări care să le testeze acestora atenția și puterea de concentrare, dar le și oferă momente relaxante, amuzante.

Pe lângă premiile uriașe aflate în cilindrii de la pupitrul la care vor sta concurenții, față în față cu Dan Negru, se află și surprize, menite să vină în ajutor concurenților sau să le facă mai dificil parcursul lor în concurs, în funcție de modul în care răspund în concurs.

Două personaje centrale se fac remarcate în economia acestui game show: Zâna Bună și Piaza Rea. Pe lângă acestea, își vor mai face apariția în platou și personaje reprezentând diferite domenii (istorie, călătorii, beauty, geografie, muzică, fitness, magie, gastronomie etc) din care concurenții își vor alege întrebările, la invitația lui Dan Negru.

“Pot să îți iau ce ai câștigat! Tu urmezi! Sper că acest rol pe care îl am să nu îmi deschidă porți către roluri în filme de groază… “, ne-a spus “Piaza Rea” în culisele filmării show-ului “Tu urmezi”.

 

“Rolul meu este de a oferi concurenților bani și șansa de a merge mai departe pentru a câștiga marele premiu. Le urez concurenților mult noroc!”, a dezvăluit și Zâna cea bună a show-ului.

 

Care va fi, în detaliu, rolurile Zânei Bune și a Piezei Rele, și la ce mod își vor pune amprenta cele două personaje asupra evoluției concurenților vor afla telespectatorii urmărind cel mai atractiv game show al toamnei, în curând, la Kanal D.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel