Maia Morgenstern: "Mă RETRAG! Viața nu e cașcaval prăjit, să se întindă la nesfârșit". Povestea REALĂ a numelui său și ce înseamnă Emilia Maia Ninel Morgenstern

Maia Morgenstern, sursa foto Facebook
Descriere foto: Maia Morgenstern, sursa foto Facebook

Maia Morgenstern a vorbit despre retragerea de pe scenă. 

Invitată în emisiunea "La cină", cu Ionela Năstase și Ai Hădean, Maia Morgenstern a făcut o mulțime de dezvăluiri, însă printre altele, a vorbit despre retragerea de pe scenă. 

"Este normal ca lucrurile să înceapă și lucrurile să se termine. E normal să-i lași și pe alții", a declarat Maia Morgenstern.

Întrebată dacă se va retrage, în ciuda faptului că publicul o vrea încă pe scenă, actrița a răspuns: "Sunt apariții, sunt momente, sunt evenimente și așa și trebuie să fie... evenimente! Celor care vin din urma noastră ce le oferim, ce le lăsăm?! Viața nu e cașcaval prăjit, să se întindă la nesfârșit", a mai spus actrița.

În România, a jucat în peste 50 de filme, nenumărate piese de teatru și seriale. 

 

Cel mai probabil, luând în caulcul vârsta legală de pensionare a femeilor în România, adică 63 de ani, Maia Morgenstern va putea ieși la pensie abia în anul 2025, atunci când va împlini vârsta de 63 de ani.

Maia Morgenstern, despre numele său

 

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 03 ian 2022, 11:15 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience