Maia Morgenstern își sărbătorește fiica. Actrița a făcut declarații emoționante: „Așa a venit Isadora, cu soare și speranță multă”

Data publicării:
Sursa foto: Maia Morgenstern, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Maia Morgenstern, facebook

Maia Morgenstern este în culmea fericirii. Joi, 21 aprilie, fiica sa cea mică, pe nume Ana Isadora, împlinește 19 ani.

Maia Morgenstern are motive de bucurie. Azi, fiica sa a împlinit frumoasa vârstă de 19 ani. Cu această ocazie specială, marea actriță a făcut declarații emoționante.

Maia Morgenstern are trei copii, din trei relații diferite:  Tudor, (36) din căsnicia cu actorul Claudiu Istodor,  Cabiria (22), din relația cu actorul Istvan Demeter, și pe Ana Isadora (18), din al doilea mariaj, cu medicul neurochirurg Dumitru Băltățeanu.

. Tudor Istodor și Cabiria Morgenstern au moștenit pasiunea pentru teatru și cinematografie a actriței, îiar fiica cea mică este pasionată de psihologie.

„Este ziua fetiței mele și este o zi capricioasă, ca în fiecare an. Țin minte că în fiecare an de ziua ei veneau câteva zile tulburate, cu zăpadă, cu soare. Și apoi primăvara, viața, soarele, lumina speranța, toate intrau pe făgașul lor. Poate e patetic, dar așa a venit Isadora, cu soare și speranță multă, multă. O asteptam pe Isadora în timp ce lucram și în timp ce filmam cu Mel Gibson la "Patimile lui Iisus". Cum sărbătorim astăzi? Muncim avem un spectacol diseara din lirica evreiască, intitulat „«Păsări călătoare»", a declarat Maia Morgenstern pentru Click!

Maia Morgenstern, povestea fiicei BOLNAVE de dor

Invitată în podcast-ul lui Mihai Morar, "Fain și Simplu", Maia Morgenstern a vorbit despre momentul când cea de-a doua fiică ai ei, Cabiria, s-a îmbolnăvit de dorul actriței, plecată la filmări în străinătate pentru filmul "Patimile lui Hristos".

"O sunam pe doctoriță și am întrebat-o ce boală are, e internată? Și mi-a spus: S-a îmbolnăvit de dor! A dat mâna cu moartea!

O doctoriță, un om teribil, fără panică, nu se repezea cu medicamente, cu injecții, cu intervenții, cu iubirea de mamă... dar mi-a zis: Acum e rău! Acum a trebuit internată. N-am să mi-o iert pe asta, n-ai cum să ți-o ierți chiar dacă facem greșeli, facem și am sacul plin.

Și m-a văzut Mel Gibson a doua zi... aveam teletext-ul pe frunte: Cabiria e în spital! Și mi-a spus: Bine, pleci! Astăzi pleci!", a povestit Maia Morgenstern. 

Actrița a povestit momentul în care, deși aveau foarte mult de filmat și timpul era scurt și bine gândit pentru fiecare scenă, Mel Gibson a trimis-o acasă să-și vadă fiica, potrivit DC News.

"Erau zilele scurte și era timpul împărțit pe fracțiuni de secundă și mi-a spus să plec. Am ajuns acasă și am luat-o cu mine și nu a mai avut nimic, dar stătea pe platou cu mine. A avut grijă să aibă pe cineva care s-o îngrijească, să aibă alături în momentul în care copilul avea zile bune și zile proaste, primeam timp să fiu lângă ea", a mai spus actrița. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel