Maia Morgenstern, internată în spital, pentru câteva zile. Ce s-a întâmplat cu marea actriță: „Am fost tratată cu...”

Data publicării:
Maia Morgenstern, sursa foto Facebook
Descriere foto: Maia Morgenstern, sursa foto Facebook

Maia Morgenstern a fost internată în spital, pentru o scurtă perioadă de timp. Anunțul a fost făcut chiar de marea actriță.

Maia Morgenstern le-a dezvăluit fanilor că a fost internată în spital pentru câteva zile. Anunțul a fost făcut de către actriță pe rețelele de socializare. Aceasta nu a dezvăluit motivul pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă a ținut să le mulțumească cadrelor medicale pentru dovada de profesionalism și pentru faptul că au avut mare grijă de ea.

Mai mult decât atât, vedeta a afirmat că a observat asta în cazul tuturor pacienților. A transmis că lucrurile merg spre bine, detaliu ce i-a liniștit pe fani, după ce a anunțat că a fost în spital.

„Am fost internată în spital. Pentru o scurtă perioadă de timp. Sunt profund recunoscătoare, am toate motivele. Am fost tratată cu grijă, cu atenție, cu seriozitate și profesionalism. Dar, dincolo de toate, cu omenie.

Și am observat că toți pacienții era tratați așa, cu bunătate, la spital. La spitalul unde am fost internată eu. Pentru o scurtă perioadă de timp. Slavă Domnului, lucrurile merg spre bine', a scris Maia Morgenstern în mediul online.

 

Maia Morgenstern a dezvăluit cum a decurs completarea unui chestionar primit din partea Ministerului Sănătăţii, legat de serviciile medicale din spital. Vedeta a povestit că a fost taxată cu 0.05€ pentru o întrebare.

 

„Dar… iată ce solicitare primesc. Primesc SMS de la Ministerul Sănătății (cred). Un fel de sondaj. Ceva gen: puteți răspunde gratuit și anonim. Ok. Sunteți mulțumit de serviciile medicale, implicare, curățenie, tratament etc.? Punctaj de la 1 la… 4. Mesaj după mesaj, one of a time, cum ar fi. Avertizare, după fiecare: poate genera costuri suplimentare. Nu contează! 4 peste tot!

Sunt foarte mulțumită, slavă Domnului! Nu am de ce să mă plâng. Lucrurile au mers și merg bine, sunt profund recunoscătoare. Zău, așa. Bun. Urmează o altă serie de întrebări, la care trebuie să răspund cu DA sau NU. Iată, de exemplu: A trebuit să cumpărați medicamente… DA. Sau: Vi s-au solicitat bani sau atenții? Răspunsul meu vine prompt: NU! NU! NU!

Urmează chestionarul: V-ați gândit să raportați ministerului faptul că vi s-au solicitat… Răspunsul meu: NU MI S-AU SOLICITAT… etc. Răspuns (oficial): Opțiune incorectă. Mesajul greșit – doar acesta – a fost taxat cu 0.05€. Opțiunile incorecte… se plătesc. Sau: greșelile se plătesc. Acum – și prin SMS. Păi, râd. Firește că râd. Cum, Doamne iartă-mă, să nu râd?? Vreau doar să le mulțumesc din inimă! Întregului personal medical! Tuturor', a conchis ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel