Maia Morgenstern, gest IMPRESIONANT pentru oamenii aflați în suferință din cauza RĂZBOIULUI: Omenia trebuie să primeze

Data publicării:
Maia Morgenstern, sursa foto Facebook
Descriere foto: Maia Morgenstern, sursa foto Facebook

Maia Morgenstern a decis să sară în ajutorul oamenilor care așteaptă la granița cu România pentru a fi salvați din calea războiului dintre Rusia și Ucraina.

Maia Morgenstern a luat decizia de a face un gest umanitar, după ce a văzut cum stă situația la granița cu România. Marea actriță și-a pus la dispoziție un apartament, pentru a ajuta familiile nevoiașe, care au fugit din calea războiului dintre Rusia și Ucraina. 

"M-am tot gândit. M-am hotărât Mi-am pus la dispoziție apartamentul. Pentru oameni aflați în suferință și în nevoi. O voi face într-un cadru organizat, prin intermediul unor organizații oficiale. Pentru a fi de folos, pentru ca bunele mele intenții să nu fie batjocorite, pentru a nu fi trasă pe sfoară, cum s-a mai întâmplat. Da, sunt perfect conștientă că există riscul ca unii și alții sa profite de buna credință a oamenilor de bună credință.

Da, sunt perfect conștientă ca există riscul ca suferința semenilor noștri să fie folosită în scopuri nu tocmai cinstite. Da, știu, înțeleg. Îmi asum. Voi încerca să previn orice fraudă și orice manipulare. De orice fel. Și, cu toate acestea, susțin neîncetat:Omenia trebuie să primeze.Bunătatea", a scris  Maia Morgenstern pe Facebook.

 

Virgil Ianțu, gest umanitar

Și Virgil Ianțu își arată solidaritatea față de drama ucrainenilor. Acesta găzduiește o familie din Ucraina și îi încurajează pe toți românii să ajute așa cum pot ei.  Virgil Ianțu a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare alături de familia din Ucraina, dar și alături de soția lui. Ce mesaj le-a transmis fanilor de pe rețelele de socializare. 


„Cei care aveți posibilitatea de a ajuta, vă rog, nu vă gândiți de două ori. Prin ce trec acești oameni este îngrozitor și totuși ei rămân extrem de curajoși și demni. Au nevoie de orice le puteți oferi, dar și de caldură și respect. Noi găzduim o mamă cu două fetițe care au ajuns aseară din Ukraina după un drum forte greu. Ea e avocat, au planuri mari și un drum lung în față, iar când am întrebat-o dacă îi e teamă, mi-a spus: there is only one way for us now (n.r. – există doar o singură direcție pentru noi, acum).”, a scris Virgil Ianțu pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel