Maia Morgenstern, dezvăluiri ȘOCANTE despre tatăl său. Ce gest NEAȘTEPTAT a făcut bărbatul după război: Sunt răni care nu se vindecă

Data publicării:
Sursa foto: Maia Morgenstern, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Maia Morgenstern, captură YouTube

Maia Morgenstern a făcut dezvăluiri cutremurătoare din trecut. Vedeta a povestit ce gest neașteptat a făcut tatăl său după terminarea războiului.

Maia Morgenstern a fost invitată recent în cadrul podcastului „În oglindă”, acolo unde a făcut dezvăluiri cutremurătoare din trecut. Marea actriță a vorbit despre faptul că tatăl său nu și-a căutat tatăl după terminarea războiului. 

„Tatăl meu nu și-a căutat tatăl, după război. A dispărut bunicul meu, într-o zi. Eram și eu mai mare și ca orice om, copil am început să-mi judec părinții și să-i interoghez. O tot întrebam pe mama de ce tatăl meu nu și-a căutat tatăl după ce s-a terminat războiul. Sunt răni care nu se vindecă niciodată. Nu este vorba de răzbunare. Tatăl meu nu e revendicat niciodată compensații.

Tata îmi spunea mereu că îl pot întreba orice, dar lucrurile nu erau chiar așa pentru că unele întrebări provocau durere. La un moment dat l-am întrebat de ce nu-l caută pe tatăl său, mi-a explicat ceva, dar nu sunt foarte sigură că am înțeles atunci. Mama mi-a spus că tata îl aștepta pe bunicul meu. Și mă tot gândeam cum e posibil așa ceva, mai ales că el era un om în vârstă, după toate legile firii, cum ar mai fi putut să fie printre noi. Chiar nu înțelegeam. El spera să vină.

Dacă l-ar fi găsit ar fi găsit expresia, dovada, confirmarea faptului că tatăl său a fost ucis sau că ar fi murit, nu l-ar mai fi așteptat niciodată. De la sfârșitul războiului, atât bunica, cât și tata îl așteptau., deși nu e logic. ”, a povestit Maia Morgenstern.

Maia Maia Morgenstern: „Știam că o să-i provoc durere”

”La un moment dat, într-o pauză de filmare m-am duc la un punct de informare. Nu l-am sunat pe tata acasă pentru că știam că o să-i provoc durere cu ce voiam să fac. Cei de la punctul de informare mi-au cerut informații despre bunicul meu, dar nu știam mai nimic. Până la urmă, am sunat-o pe mama și am rugat-o să-l întrebe pe tata când s-a născut bunicul meu, dar nu-și mai amintea. 

M-am întors la punctul de informare cu frică că o să se ia de mine că nu știu mai multe informații, dar nu a fost așa. Au început să caute împreună cu mine să descoperim date, informații, care ar fi putut să ne conducă către bunicul și l-am găsit la Auschwitz.”, a mai spus actrița.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel