Maia Morgenstern, ameninţată cu plângere penală. „Pentru ipocrizie, pentru ticăloșie”

Data publicării:
Maia Morgenstern, sursa foto Instagram
Descriere foto: Maia Morgenstern, sursa foto Instagram

Faimoasa actriţă Maia Morgenstern este amenințată de un coleg de breaslă că îi va face plângere penală. Care este motivul?

Chiar dacă este dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, Maia Morgenstern se confruntă cu o situație dificilă. Aceasta este amenințată de un coleg de breaslă că îi va face plângere penală pentru poziția ei vizavi de situația pandemiei și a măsuriloe de distanțare impuse. Maia Morgenstern a postat pe pagina ei de Facebook mesajul primit din partea tânărului actor, pe care aceasta l-a numit „bun prieten și coleg”. 


„Primesc un mesaj de la un prieten. Bun prieten și coleg. Bine, mai tânăr:


- Vă fac plângere penală, draga mea! Vă dau în judecată, scumpă doamnă! . Pentru dublă măsură. Pentru zădărnicirea minților și a dreptei judecăți. Pentru că îmi jigniți inteligența și-mi batjocoriți logica. Ba susțineți că nu-i nevoie de spectacole, că-i periculos, că ne îmbolnăvim cu toții... Ba susțineți tot felul de evenimente indoor. Streaming, vezi Doamne...


Ba vă sufocați de indignare că nu poartă lumea mască, ba promovați senină tot felul de afaceri, care mai de care mai împachetate în sloganuri tulburătoare și legate cu fundițe. Ba ziceți că nu moare nimeni fără teatru, ba suntem martorii unui adevărat miracol: vânzarea de bilete. La un eveniment măreț, desigur. Desfășurat într-un spațiu închis. Fără mască, cu mulți participanți (pentru că în afară de marii artiști, mai sunt și tehnicienii... sau ăștia nu contează, distinsă artistă?!?!). Bag seama că de distanțare, nici nu poate fi vorba.


Sper că măcar testele să fi fost făcute pe bune, că tot faceți reclamă...”, a fost mesajul primit de actriță. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel