Maia Morgenstern a răbufnit: Am încercat să-mi păstrez calmul, am căutat să-l înțeleg pe fiecare

Maia Morgenstern, Foto: Facebook
Descriere foto: Maia Morgenstern, Foto: Facebook

Maia Morgenstern și-a arătat dezamăgirea cu privire la decizia autorităților de a închide teatrele. 

Actrița a vorbit despre eforturile pe care le-a făcut până acum, în încercarea de a păstra siguranța în respectivele instituții, eforturi care au secat-o de energie.

 

„Dublă măsură. M-am testat de zece ori. Am luat și iau toate măsurile de prevedere și prevenție. Am „intervenit” cu toată buna-credinţă și toată determinarea pentru colegii mei. Cei care au dorit să se testeze și să beneficieze de gratuitate. Și am mulțumit de fiecare dată pentru asta.Nu mi s-a părut nici greu, nici umilitor să mă rog, să explic necesitatea sau dificultățile oamenilor în efectuarea testelor. Am înghițit ironii și țâfne, atunci când am atras atenția în legătură cu respectarea regulilor privind măsurile de protecție. Am vrut să lucrez, am pledat în orice condiții, în orice circumstanțe, în fața oricui pentru continuitatea activității. Fie că vorbim de studiu individual, de munca actorului cu sine însuși…”, a scris Maia Morgenstern pe contul său de socializare. 

 Am căutat soluții ca să lucrez, să muncim, să ne câștigăm onest, cinstit, salariul. Pâinea.


„Am… am…Am avut un caz de covid în teatru, am întrat în izolare, am așteptat (degeaba) ancheta DSP, am amânat o premieră…Am încercat să-mi păstrez calmul, am căutat să-l înțeleg pe fiecare. Și fiecare are sensibilitatea sa, concepțiile, crezul său. Am căutat soluții ca să lucrez, să muncim, să ne câștigăm onest, cinstit, salariul. Pâinea.

Dar dubla măsură… vezi?!? Când te declari public un vajnic apărător al principiilor…Doar că în cazul galelor, festivalurilor, evenimentelor, fotografiilor de grup …mai știu eu ce, se evaporă ca prin minune orice principiu și precauție!!!„Ei, hai și tu acuma, mi se spune, că suntem între noi. Fă și tu o excepție. Prea ești rigidă.”

Excepția, numai de data asta, și este pentru o cauză nobilă… au devenit regulă generală. Și iată unde suntem. Testele au fost dureroase. Dar și glumiţele „nevinovate” pe tema asta m-au durut în egală măsură. Și totul degeaba.
P.S. Pentru a nu se înțelege greșit: NEGATIV”, a subliniat actrița. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 08 oct 2020, 21:54 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play