Alertă incendiu Marius Nasta. Beatrice Mahler: „Flăcările s-au stins repede, de la sine”

Captură foto Antena 3
Descriere foto: Captură foto Antena 3

Managerul Institutului Marius Nasta din Capitală, Beatrice Mahler, a făcut noi precizări privind incidentul de noaptea trecută. 

„Le mulțumesc colegilor pentru modul în care au fost alături de pacienți și pentru modul în care s-au mobilizat și au făcut față momentului. Flăcările s-au stins repede,  de la sine, nu am alte informații și detalii“, a precizat directorul Beatrice Mahler.

Beatrice Mahler, a declarat că există un pompier angajat la „Marius Nasta”. Managerul spitalului a ezitat apoi spunând că „de mai bine de șase luni este în... mă rog... concedii.”

Ulterior, jurnaliștii au cerut managerului Beatrice Mahler să revină la acest subiect. 

„Este în concedii de odihnă (n.red. pompierul de la Nasta). Este foarte greu să lucrezi într-o instituție publică în care personalul nu vrea să lucreze și în care tu, manager, și echipa de management vrea s-o facă și are de făcut treabă cu persoane care nu vor și care nu se implică în activitatea unui spital.”, a precizat managerul Institutului Marius Nasta. 

Citește articolul integral pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 22 feb 2021, 09:30 | Categorie: Actualitate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience