Magicianul Teo, neplătit de 10 ani în TVR. Marina Almășan: „Tu faci parte din fraierii ăștia sufletiști, loiali față de mine”

Data publicării:
Costin Teodorescu și Marina Almășan, foto Facebook
Descriere foto: Costin Teodorescu și Marina Almășan, foto Facebook

Magicianul Teo, pe numele său real Costin Teodorescu, servește de 10 ani Televiziunea Română, fără bani. Artistul este colaborator în emisiunile Marinei Almășan și așteaptă de ani de zile să fie angajat. 

Costin Teodorescu, în vârstă de 34 de ani, a terminat Facultatea de Teatru și lucrează ca magician de aproape 15 ani. În urmă cu 10 ani, s-a alăturat echipei Marinei Almășan, în calitate de colaborator. Adică muncește fără să fie plătit. 


"Anul ăsta fac 10 ani de TVR și în tot timpul cât am lucrat acolo aș fi putut câștiga 120.000 de euro dacă eram plătit", a declarat Costin Teodorescu pentru Click!


„N-am câștigat nimic, poate doar experiență. Singurul lucru pentru care am rămas în televiziune a fost prietenia cu Marina Almășan, care este una solidă. O prietenie cum foarte mulți și-ar dori să aibă în ziua de astăzi. Oamenii sunt pe interes. Ea știe că eu sunt nefericit din punct de vedere al faptului că sunt neangajat și neplătit și cu toate astea slujesc televiziunea de 10 ani de zile și știe că vin în continuare alături de ea pentru că o iubesc și avem o relație de prietenie trainică, frumoasă, adevărată, bună și autentică cum rar întâlnești în ziua de astăzi”, a mai spus artistul pentru sursa citată. 

 

Reacția Marinei Almășan


 "Cred că au trecut vreo 10 ani, de când te-am luat sub aripa mea! Mă suspectez că la început a fost oarecum un sentiment matern – și am simțit nevoia, la fel cum o făcusem și în cazul altor colegi de-ai tăi, să-ți întind o mână de ajutor. Erai talentat și isteț – nu-ncape indoială, caci lumea stie că am alergie la proști!), trăiai cu voluptate fiecare secundă petrecută în fața «beculețului roșu» al camerei și mi-a mai plăcut că îmbibai în tine, precum un burete, tot ceea ce te învățam, eu sau mai pricepuții mei colegi din TVR. ... Cu timpul – și, repet, au trecut 10 ani! nu două veri, nu un Revelion, nu trei sezoane, ci 10 ani bătuți pe muchie! – cu timpul deci, ai devenit unul din oamenii mei de nădejde. Un jurnalist care face lucrurile cu poftă și talent, dar nu în ultimul rând, cu profesionalism. Prea largi s-au deschis porțile presei, în România  de azi…

Și iată că își face loc și în viața ta, dragă Costin, PARADOXUL. Constați, iată, pe propria piele, cum este să fii bun, să fii talentat, să știi, să vrei și să poți, să ai în buzunar atâtea dovezi ale valorii tale  și… să nu-ți poti ocupa, pur și simplu, locul pe care-l meriți. Locul pentru care atât ai muncit! Să ți se spună mereu că «acum nu e momentul», «că nu se fac angajari», deși în jurul tău apar mereu fețe noi, iar tu să tot astepți, ca prostu’, cu răbdare, să vină soarele și pe ulița ta… Iar intre timp, tu devii din ce în ce mai bun și tot refuzi (probabil cu inima strânsă) atâtea oferte venite din piață; și asta pentru că tu faci parte din fraierii ăștia sufletiști, loiali față de mine, față de echipă și, în primul rând, față de instituția careia i-ai dedicat 10 ani, cei mai frumoși ani din viața ta. Și care se încăpățanează să te țină la ușă", a scris Marina pe Femeide10.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel