Maestrul Florin Piersic și Draga Olteanu Matei, prietenie de o viață. „Chirița mea și a poporului ăstuia trist”

Data actualizării: | Data publicării:
Florin Piersic, Captură foto YouTube/ Reteaua de idoli TVR
Descriere foto: Florin Piersic, Captură foto YouTube/ Reteaua de idoli TVR

Florin Piersic este devastat de durere după plecarea drintre noi a prietenei sale dragi, Draga Olteanu Matei.

Pe Florin Piersic și pe Draga Olteanu îi leagă o prietenie de peste 55 de ani. Cei doi actori au fost colegi și parteneri de scenă încă din facultate. În urmă cu câțiva ani, Maestrul Piersic i-a luat un interviu dragei sale colege, în care au rememorat momente din studenție și de pe platourile de filmare. 

I-a fost parteneră încă din anul patru al facultății. 

„Îmi aduc aminte că eram student în anul patru și am fost invitat în spectacolul pe care îl punea în scenă maestrul Ion Piteșteanu, pe care o să îl pomenesc mereu, așa cum o să îi pomenesc pe toți cei cărora le datorez puținul pe care îl știu din această meserie. Atunci am cunoscut-o pe această minunată actriță: Draga Olteanu Matei”, povestea Florin Piersic în urmă cu mai mulți ani, la TVR, în emisiunea pe care o realiza „Piersic Show”. 

 

 

 

 

Maestrul Florin Piersic i-a transmis actriței un masaj de adio, sfâșietor. 

 

"Draga mea, Dragă și iar Dragă, ne-ai părăsit! Chirița mea și a poporului ăstuia trist astăzi de plecarea ta, parteneră de scenă și actriță minunată, eu, "mândrul" tău - cum m-ai botezat- îți voi duce lipsa, la fel ca și "fratelui" tău de o viață, Amza Pellea, pe care sper că astăzi l-ai întâlnit împreună cu iubitul tău soț, doctorul Matei. Și du-le dorul meu lui Moraru și Dinică. Te iubesc, scumpa mea! Florin Piersic", a scris marele actor pe pagina de Facebook.

 

Actriţa Draga Olteanu Matei s-a stins din viață marți noaptea, la 87 de ani, la Spitalul ”Sf. Spiridon”, din Iaşi, unde fusese internată în urmă cu câteva zile. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel