Meghan Markle și Prințul Harry nu au fost doriți la Oscar. Și participarea lor la încoronarea lui Charles este pusă sub semnul întrebării. Care sunt motivele

Data actualizării: | Data publicării:
Meghan Marle și Prințul Harry, sursa foto: captura video YouTube
Descriere foto: Meghan Marle și Prințul Harry, sursa foto: captura video YouTube

Prințul Harry și Meghan Markle nu au fost văzuți nicăieri la ceremonia de decernare a premiilor Oscar din acest an, deoarece prezența lor "nu ar fi fost o imagine bună pentru ei".

Prințul Harry și Meghan Markle nu au fost văzuți nicăieri la ceremonia de decernare a premiilor Oscar din acest an, deoarece prezența lor "nu ar fi fost o imagine bună pentru ei".

Ducele și ducesa de Sussex au reușit să evite orice fel de presă negativă, și ar fi refuzat ceremonia de decernare a premiilor plină de vedete, deoarece nu ar fi avut "niciun sens" ca ei să fie acolo, potrivit unui expert în relații publice, citat de publicația The Mirror.

Meghan și Harry nu au mai participat până acum la Premiile Oscar

Carla Speight, consultant PR, ar fi declarat: "Documentarul lor nu a fost nominalizat. Meghan nu este actriță în prezent și nu cred că Harry are planuri să o facă, deși s-au întâmplat lucruri mai ciudate cu ei în ultima vreme.Dacă ar apărea la Oscaruri, ar ridica multe întrebări cu privire la motiv și, în cele din urmă, nu ar fi o imagine bună pentru ei, deoarece nu are sens".

Carla a spus că există doar trei motive pentru care cuplul regal ar fi apărut la Oscaruri. "Fie au fost nominalizați, fie sunt în rețea, fie au un proiect pe care vor să îl prezinte. Harry și Meghan nu au niciunul dintre aceste motive pentru a fi acolo, așa că nu e de mirare că nu au fost acolo".

Meghan și Harry nu au mai participat până acum la Premiile Oscar, dar se pare că ar fi fost invitați să prezinte un premiu la ceremonia din 2022.

Acest plan a fost ulterior abandonat.

Prezentatorii de la Oscar ar fi avut undă verde să lovească în cuplul regal

Ducele și ducesa de Sussex ar fi fost avertizați să nu participe la ceremonia din acest an, de teamă că ar fi înfruntat ironia gazdelor.

Expertul în relații publice Matt Yanofsky a declarat pentru The Mirror că a fost "smuls" un bandaj de protecție în ceea ce privește batjocorirea lui Harry și Meghan, după episodul dur din South Park, care a vizat în mod nu foarte subtil perechea. Fondatorul Moment Lab a spus că acest lucru ar fi dat undă verde prezentatorilor de la Oscaruri să lovească și ei, în cuplu.

Ca dovadă, Prințul Harry și Meghan Markle ar fi fost catalogați cu cruzime drept "nulități",după ce cei doi nu s-au prezentat duminică la gala premiilor Oscar, conform publicației The Mirror.

Elton John i-ar fi evitat pe ducii de Sussex

Se pare că nu numai că cei doi nu au reușit să participe la cea de-a 95-a ediție a Premiilor Academiei din weekend, dar că ar fi fost evitați și de vedete uriașe precum Elton John, care nu i-ar fi invitat la petrecerea sa de după premiere, potrivit unui biograf regal, Tom Bower.

"Nu au fost invitați nici măcar la petrecerea lui Elton John de la Oscaruri. Ei chiar sunt nimeni la Hollywood, dar cumva Regele Charles îi va face să fie cineva la Londra, la cel mai important eveniment din viața lui.Bineînțeles, asta este problema. Nu este decisiv și va submina starea monarhiei în Marea Britanie dacă nu este foarte atent, a continuat acesta, conform aceleiași surse.

Participarea lor la încoronare, pusă sub semnul întrebării

Se spune că cei doi își analizează în prezent opțiunile,Tom susținând că pur și simplu "cântăresc" cea mai bună cale de acțiune pentru a se "promova",în ceea ce privește încoronarea lui Charles.

"Nu trebuie să vină. Dacă sunt puși în rândul 54, în spatele unei coloane, nu vor veni, ceea ce este exact ceea ce ar trebui să se întâmple", a adăugat el.

Acest lucru vine în contextul în care fostul servitor al reginei, Paul Burrell, l-ar fi avertizat, de asemenea, pe Harry să nu participe la încoronare, spunând că încă nu a simțit întreaga furie a tatălui său, în urma comentariilor sale dureroase cu privire la Camilla.

Paul, în vârstă de 64 de ani, ar fi spus: "Mânia regelui încă nu s-a abătut asupra fiului său. El a criticat-o în public pe femeia pe care o iubește.Harry și Meghan ar trebui să rămână în America și să trăiască o viață lungă și fericită acolo. Nu există o viață pentru ei aici, acum. Au întors spatele Familiei Regale, țării și oamenilor din țară", citează The Mirror.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel