Cu ce zodie nu vrea să aibă de-a face Madonna, sub nicio formă. Mărturia lui Ryan Murphy despre cum a trebuit să o mintă ca să poată colabora cu ea

Data actualizării: | Data publicării:

Se pare că Madonna are un cui împotriva Scorpionilor, cel puțin așa susține Ryan Murphy. Cu ani în urmă, creatorul Glee a declarat că a fost contactat de fondatorul Lakeshore Entertainment, Tom Rosenberg, care i-a cerut să îi ia un interviu Reginei muzicii pop despre viața ei pentru filmul The Next Best Thing din 2000. Madonna a jucat în această dramă romantică alături de Rupert Everett.

"Am zburat la New York și în liftul cu care am urcat pentru a o întâlni pe Madonna pentru prima dată cu Tom, acesta s-a întors spre mine și m-a întrebat: "Am uitat să te întreb, când este ziua ta de naștere?"". le-a spus Murphy colegilor din Glee, Jenna Ushkowitz și Kevin McHale, într-un nou episod al podcastului lor And That's What You Really Missed, conform Independent.

"Am întrebat: "Ce?". Și el a spus 'Când este ziua ta de naștere?' și eu am spus 'Sunt pe 9 noiembrie'. Și el a zis: 'Ești Scorpion?'. I-am spus: 'Da'. Și el zice: "Nu poți să-i spui asta, pentru că nu te va angaja"".

Murphy a continuat: "Am întrebat: "Ce vrei să spui?" El a spus: "Nu știu, dar nu spune că ești Scorpion. Spune că ești altceva'".

Ryan Murphy nevoit să o mintă pe Madonna

Înainte de finalul întâlnirii lor "minunate", regizorul premiat cu Emmy și-a amintit că Madonna i-a pus o ultimă întrebare: "Când te-ai născut?

"Și i-am dat ziua de naștere a mamei mele, 3 septembrie, iar ea a spus: "Oh, o Fecioară. Bine. Când am ajuns în hol, s-a dus vestea că am fost angajat", a adăugat el

"Am avut o experiență grozavă cu ea. Nu pot să spun destule lucruri bune despre Madonna. Cât de drăguță a fost", s-a bucurat Murphy. "Nu am înțeles niciodată chestia cu Scorpionul și poate că a fost o glumă între ele, dar a fost amuzant."

Madonna, reacție acidă la premiile Grammy

Extravaganțele Madonnei nu mai reprezintă un secret pentru nimeni, cânăreața fiind cunoscută pentru modul ei unic, de a se manifesta atât în viața artistică cât și în cea personală.

Madonna a avut o reacție acidă pentru cei care i-au criticat apariția la premiile Grammy, calificând atacurile drept "misoginism".

Cu ocazia festivităților, cântăreața a prezentat o reprezentație a muzicianului non-binar Sam Smith și a cântăreței transgender Kim Petras la gala de decernare a premiilor. Cei doi au câștigat anterior un premiu Grammy pentru cea mai bună interpretare a unui duo sau grup pop, pentru piesa Unholy.

 

La scurt timp după aceea, imagini cu Madonna la ceremonie au început să circule pe rețelele de socializare, iar oamenii s-au adunat pe conturile ei de socializare pentru a-i ironiza aspectul sau pentru a specula cu privire la operațiile estetice pe care aceasta și le-ar fi făcut. Prezentatorul britanic de emisiuni  Piers Morgan a fost acuzat de hărțuire atunci când a distribuit pe rețelele sale de socializare o fotografie cu un prim-plan al Madonnei din acea seară, cu descrierea: "Nu am văzut-o pe Madonna în seara respectivă: "Credeam că Halloween-ul este în octombrie?", potrivit The Guardian.

„A fost o onoare pentru mine să îi prezint pe Kim Petras și Sam Smith la Grammy", a scris ea, alături de un montaj video în care pozează cu Smith, precum și cu alți colegi și celebrități, printre care Cardi B și DJ Honey Dijon


"Am vrut să înmânez ultimul premiu, care a fost albumul anului, dar m-am gândit că este mai important să prezint prima femeie trans care cântă la Grammy - un moment care face istorie!!! Și, pe deasupra, a câștigat un Grammy!!!"

Dar în loc de discursul ei, "care era despre a mulțumi pentru neînfricarea unor artiști precum Sam și Kim", Madonna a scris: "mulți oameni au ales să vorbească doar despre fotografiile de prim-plan cu mine, făcute cu un aparat cu obiectiv lung de către un fotograf de presă care ar fi distorsionat fața oricui!!!".

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel