Madonna şi-a exprimat sprijinul faţă de Britney Spears, aflată sub tutelă judiciară

Data publicării:

Madonna şi-a făcut public sprijinul pentru Britney Spears şi a comparat tutela judiciară sub care se află aceasta cu sclavia.

Vedeta, în vârstă de 62 de ani, a descris tutela judiciară în virtutea căreia activităţile şi activele financiare ale lui Britney sunt controlate de tatăl său, Jamie Spears, din anul 2008, drept o "încălcare a drepturilor omului.''

Un proces ce vizează anularea tutelei judiciare a început anul trecut. În cadrul acestuia, luna trecută, Britney Spears a solicitat într-o audiere anularea tutelei şi a dezvăluit dificultăţile fizice şi emoţionale pe care a fost forţată să le suporte din cauza acestui regim judiciar. Cererea ei a fost însă respinsă de un tribunal din Los Angeles.

Madonna a scris pe Instagram: "Daţi-i viaţa înapoi acestei femei. Sclavia a fost desfiinţată cu mult timp în urmă! Moarte patriarhatului lacom care face asta femeilor de secole".

''Aceasta este o încălcare a drepturilor omului! Britney venim să te luăm din închisoare!", a continuat ea.

Mesajul, împărtăşit de Madonna celor 16,2 milioane de fani ai săi de pe Instagram, era scris peste o poză în care vedeta poartă un tricou cu numele lui Britney.

Cele două superstaruri pop au colaborat la "Me Against The Music" (2003) şi s-au sărutat pe scenă în timpul unui moment cu Christina Aguilera la MTV Video Music Awards din acel an.

Numeroase vedete, printre care Paris Hilton, Cher, Miley Cyrus şi Mariah Carey, şi-au exprimat până acum sprijinul pentru Britney, relatează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel