Mădălina Ghenea, veste ȘOC. Iubitul ei va fi tată. Ce spune Nicolo Zaniolo despre copilul pe care îl va avea cu fosta parteneră

Data publicării:
Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniola, foto Instagram
Descriere foto: Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniola, foto Instagram

Mădălina Ghenea a primit o veste neașteptată, chiar la final de an. Noul ei iubit, fotbalistul Nicolo Zaniolo va fi tată. 

Potrivit Gazzetta dello Sport, Nicolo Zaniolo, fotbalist la AS Roma, tocmai a fost înștiințat de fosta sa iubită, Sara Scaperrotta, că urmează să devină tată.

Vestea vine ca un șoc, în contextul în care fotbalistul abia și-a recunoscut relația cu noua iubită, actrița Mădălina Ghenea. 

Fotbalistul are 21 de ani și a terminat recent relația cu Sara Scaperrotta. Cei doi s-au iubit preț de doi ani și se pare că despărțirea nu este așa cum sperau ei. Chiar dacă a început o nouă poveste de iubire, Nicolo a declarat că are de gând să își asume responsabilitatea de tată. 


“În primul rând, nu aș vrea ca o relație importantă pentru mine să se murdărească, mai ales într-un moment delicat al vieții mele și din cariera mea. Dar povestea cu Sara s-a terminat de ceva vreme.

Uneori am visat la o familie împreună, nu neg, dar apoi lucrurile au decurs diferit și când mi-a comunicat că e însărcinată, am fost foarte sincer și am subliniat că nu mă simțeam pregătit pentru un astfel de angajament, mai ales pentru că nu ne mai înțelegeam, dar ea a decis să continue.

O alegere pe care o respect. Chiar dacă nu mai suntem împreună, îmi voi asuma toată responsabilitatea ca tată. Cu aceasta, sper că toate zvonurile despre viața mea privată se vor sfârși și vom reveni să vorbim despre mine doar ca fotbalist”, a declarat Zaniolo, conform Gazzetta dello Sport.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel