Mădălina Ghenea se leapădă de Nicolo Zaniolo. Ce spune actrița despre relația cu fotbalistul italian

Data actualizării: | Data publicării:

Răsturnare de situație. Tocmai când toată lumea credea că Mădălina Ghenea și-a găsit jumătatea, actrița a făcut o serie de declarații incredibile despre relația cu fotbalistul Nicolo Zaniolo. 

Mădălina Ghenea a făcut primele declarații despre presupusa relație cu fotbalistul Nicolo Zaniolo, după zvonurile apărute în presa internațională. 

Românca neagă relația cu fotbalistul de la AS Roma și spune că totul este „o invenție” a presei italiene.


 Mai mult, actrița le-a transmis un mesaj jurnaliștilor, prin intermediul avocaților săi. 

 

 „În numele doamnei Madalina Ghenea, clienta noastră, comunicăm următoarele:

 Nu este adevărat că există o relație sentimentală între Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniolo; 

Mădălina Ghenea Nicolo Zaniolo s-au întâlnit o singură dată; 

Doamna Ghenea este mama unei fetițe, care nu trebuie să fie supărată sau implicată în aceste minciuni mediatice; 

Clienta noastră va lua măsurile corespunzătoare împotriva celor care exploatează această invenție și împotriva celor care și-au permis să o critice în vreun fel”.

 

Mădălina Ghenea a rupt tăcerea

 


Mai mult, vedeta se arată extrem de supărată pentru zvonurile lansate de-a lungul vremii și spune că este singură de foarte mult timp și că dacă ar fi fost cineva în viața ei, ar fi recunoscut imediat. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)


„În aceste zile, s-au spus și s-au scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere și tristețe. Cred că a venit momentul să clarific această situație și să fiu transparentă, din moment ce există persoane care suferă. Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă. Timp de 20 de ani am fost aruncată în niște relații pe care nu le-am avut niciodată și nu am vorbit niciodată despre ele pentru că am preferat să-i las pe oameni să facă asta, iar eu să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre obiective și valori.

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe social media, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt mândră de cariera mea profesională, de alegerile făcute și de faptul că sunt o femeie independentă. Am cunoscut și cunosc foarte mulți oameni, dar doar câțiva dintre aceștia devin prieteni adevărați, pentru că, înainte de a fi o persoană publică, sunt mamă. De Crăciun și Revelion am fost alături de cele mai drage persoane din lume: mama mea și fata mea. O întâlnire cu prieteni comuni, glume sau râsete pe rețelele de socializare nu exprimă neapărăt o relație cu cineva și nu ascunde ceva anume, nu credeți?”, a scris vedeta pe contul său de Instagram. 

 

Gestul care a stârnit întrebări

 

Recent, frumoasa româncă a organizat o sesiune de întrebări pe instagram. Printre sutele de întrebări adresate de fani și-a făcut apariția și o întrebare venită chiar din partea fotbalisului de la AS Roma. Acesta i-a adresat actriței o întrebare romantică: „Pot să te sărut toată ziua? 25 de ore din 24?”.  Fără să stea prea mult pe gânduri, Mădălina Ghenea i-a răspuns imediat la întrebare: „Tu ce crezi?”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel