Mădălina Ghenea, prima reacție după ce s-a speculat că are o relație cu Alex Bodi: “Sunt dezgustată! Nu ştiu cine este această persoană!”

Data publicării:
Mădălina Ghenea și Alex Bodi / colaj foto/ sursa instagram
Descriere foto: Mădălina Ghenea și Alex Bodi / colaj foto/ sursa instagram

Celebrul fotomodel a avut o primă reacție, după ce s-a speculat că are o relație cu Alex Bodi. Mădălina Ghenea a demontat toate zvonurile.

Imediat după despărțirea de Daria, mai mulți fani au observat că Alex Bodi a început să o urmărească pe rețelele de socializare pe frumoasa Mădălina Ghenea. La scurt timp, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a recunoscut că i-a dat mai multe like-uri vedetei, fiind de părere că este o femeie superbă.

”Uite eu vreau să o urmăresc şi îi dau like-uri. Femeia este superbă şi am ce să văd. Nu am de ce să îmi retrag like-ul. Le-am dat pentru că aşa simt.”, a declarat Alex Bodi la Antena Stars.

La scurt timp, Mădălina Ghenea a răbufnit pe rețelele de socializare. Frumoasa actriță a demontat toate zvonurile legate de acest subiect și a mărturisit că este ”dezgustată” de această situație.

“Sunt dezgustată de ce scrie presa din România. Oare nu vă este ruşine să inventaţi a nu ştiu câta oară o relaţie cu un om pe care eu nu l-am întâlnit niciodată? Nu am schimbat nici măcar un mesaj, un cuvânt, nu știu cine este această persoană și vă permiteți, a nu ştiu câta oară, să scrieți că am o relație?! Eu mă întreb: nu vă este ruşine?”, a spus Mădălina Ghenea pe contul de Instagram.

Mădălina Ghenea a ținut să precizeze că nu îl cunoaște pe Alex Bodi și că nu a vorbit niciodată cu el. Aceasta este deranjată de faptul că fiica sa ar putea să citească atunci când va crește astfel de lucruri despre mama sa.

”Eu sunt mamă, am un copil, oare este normal ca, într-o zi, fiica mea când va învăța să citeasă, oare este normal că va trebui să citească atâtea aberații?! Când vă veți opri? Când veți înceta să scrieți asemenea aberații. Când? Pur și simplu nu este corect, nu este drept, nu este normal ce faceți!

Acum o săptămână am călătorit pentru un contract, cu un brand cu care lucrez de foarte mulți ani, aţi scris ca am o relație, după o săptămână scrieți că am o relație cu un om cu care nu am vorbit în viaţa mea! Nu am schimbat un cuvânt. Eu nu ştiu cine este această persoană, eu nu urmăresc presa din România! Nu mă interesează! Nu este normal să vă bateți joc în acest hal de un om care nu a făcut altceva decât să vă dedice timpul! Eu v-am dedicat timp!”, a mai adăugat fotomodelul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel