Mădălina Ghenea, ipostază provocatoare în lenjerie intimă. Fanii au rămas fără cuvinte: „Ai cele mai lungi picioare din lume”/ FOTO

Data publicării:
Mădălina Ghenea, instagram
Descriere foto: Mădălina Ghenea, instagram

Mădălina Ghenea și-a surprins fanii cu o nouă ipostază incendiară. Vedeta s-a fotografiat într-un body extrem de provocator.

Cu fiecare apariție pe rețelele de socializare, Mădălina Ghenea adună mii de like-uri și mesaje admirative din partea urmăritorilor. Conștientă de sex-appealul ei, modelul caută să pozeze în cele mai senzuale ipostaze. Asta s-a întâmplat și în cea mai recentă postare de pe Instagram. Românca s-a lăsat fotografiată într-un body negru, cu bretele, decoltat și mulat pe trup, iar în picioare poartă niște pantofi stiletto negri cu bretele subțiri.

Se pare că frumoasa vedetă duce dorul verii și este nerăbdătoare să își scalde din nou trupul perfect în razele soarelui.

„Haideți la dans! Sunteți pregătiți pentru vară? Am atât de multe proiecte noi în desfășurare, sunt un copil fericit! Vara este locul meu de joacă. Care este sezonul vostru preferat?”, a scris Mădălina Ghenea în dreptul fotografiilor.

Fanii au rămas fără suflare în fața superbului model, astfel că au asaltat-o cu mii de aprecieri și comentarii.

„Cu siguranță, și nouă ne place vara, pentru că putem face cele mai multe fotografii în aer liber", „Ai cele mai lungi picioare din lume", „Ești irezistibilă", „Te iubim", au scris fanii ei, care nu s-au putut abține de la complimente când au văzut fotografiile.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel