Mădălina Ghenea, gest EXTREM într-o perioadă neagră:„ Așa fac de fiecare dată când sunt la pământ”

Data publicării:
Madalina Ghenea, foto Facebook
Descriere foto: Madalina Ghenea, foto Facebook

Mădălina Ghenea a găsit soluția ideală pentru a depăși o perioadă mai neagră din viața ei. 

Actrița a povestit că a avut parte de o perioadă stresantă și grea. Mai mult, aceasta mărturisește că soluția ei pentru a se ridica psihic atunci când are probleme, este să își depășească limitele. De data aceasta, frumoasa șatenă s-a apucat de scufundări și chiar și-a luat și atestat de scuba-diving, spre bucuria fetiței sale care acum crede că mama sa este o sirenă. 

 


„Îmi înving temerile, una câte una. Am trecut prin foarte mult stres în ultima vreme și, așa cum aleg să fac de fiecare dată când sunt la pământ, încerc să-mi depășesc limitele. Scufundarea A FOST cea mai mare fobie a mea. Dar iată-mă, un scafandru acreditat. Acum pot înota cu rechinii chiar și noaptea. Examenul nu a fost ușor și a trebuit să studiez mult, dar am obținut 96 din 100 și trebuie să spun că sunt puțin mândră de mine. Charlotte iubește sirenele și, de când i-am arătat acest videoclip, este convinsă că sunt și eu o sirenă”, a scris actrița pe pagina sa de instagram, în dreptul unui video pe care l-a realizat pe sub apă. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

 

Vedeta nu a dezvăluit care sunt problemele cu care s-au confruntat, însă putem bănui că și dragostea ar fi una dintre motivele sale de stres. Modelul internațional își crește singură fetița, după ce s-a despărțit de Matei Stratan.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel