Mădălina Ghenea are Italia la picioare. Frumoasa româncă se iubește cu un fotbalist celebru

Mădălina Ghenea, instagram
Descriere foto: Mădălina Ghenea, instagram

Mădălina Ghenea a făcut o nouă cucerire. Actrița se iubește cu unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din Italia.

Gazzetta Dello Sport a dezvăluit că între fotbalistul Nicolo Zaniolo, în vârstă de 21 de ani, al Cetății Eterne și Mădălina Ghenea s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste. Sursa citată precizează că, în ciuda relației dintre cei doi, prioritatea internaționalului italian rămâne revenirea în teren după accidentare.

Stabilită în Italia, Mădălina Ghenea a avut mai multe relații cu personalități celebre. Printre acestea, putem aminti personalități din lumea fotbalului precum fostul fotbalist Marco Boriello sau Dragoș Săvulescu. Mădălina Ghenea a făcut furori și în lumea cinematografiei, prin relații care au ținut capul de afiș al ziarelor internaționale cu nume uriașe ale industriei americane precum Leonardi DiCaprio sau Gerard Butler.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 21 dec 2020, 22:52 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience