Mădălina Ghenea a strălucit la premiera filmului „House of Gucci”. Cum a apărut vedeta pe covorul roșu alături de Lady Gaga și Salma Hayek

Data actualizării: | Data publicării:
House of Gucci, sursa foto Instagram
Descriere foto: House of Gucci, sursa foto Instagram

Mădălina Ghenea a atras toate privirile la premiera filmului „House of Gucci”. Actrița surprinsă alături de nume mari ale cinematografiei. 

Mădălina Ghenea a purtat o ținută extravagantă la premiera filmului „House of Gucci”, la Londra. Vedeta a atras toate privirile și a stat alături de nume mari ale cinematografiei. 


Mădălina Ghenea o interpretează pe Sophia Loren în celebra peliculă care va avea premiera pe 24 noiembrie în SUA. 


„House of Gucci” a fost regizat și coprodus de Ridley Scott și este bazat pe cartea „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed” scrisă de Sara Gay Forden. Filmul are în prim-plan uciderea lui Maurizio Gucci, personaj interpretat de Adam River, din 1995.


„În cele din urmă pot spune asta, am ținut acest secret profesional vreme de cinci luni. De fiecare dată când am auzit sau am citit că sunt conectată cu acest proiect și cu Sophia Loren, mă simțeam de parcă aș fi comis o crimă. Ca să fie clar, este pentru prima dată când vorbesc despre proiect, am fost șocată să văd că scena mea deschide trailerul și să văd că împart ecranul, chiar și pentru câteva secunde, cu acești monștri sacri. Viața este atât de ciudată! Merit asta!? Tot ce pot spune este că sunt atât de mândră! Mulțumesc pentru această oportunitate care mi-a schimbat viața, zeule Ridley Scott”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.


Mădălina Ghenea a purtat o rochie neagră cu un decolteu adânc și bufantă în partea de jos. A ales un machiaj discret și o coafură lejeră. Cu toate acestea a strălucit și a concurat la cea mai spectaculoasă ținută cu Lady Gaga și Salma Hayek. 


Lady Gaga a purtat o rochie semnată de casa Gucci, a purtat accesorii strălucitoare, mănuși negre și dresuri plasă. Salma Hayes a purtat o rochie aurie, care i-a scos trăsăturile în evidență. 


Jared Leto a purtat un costum care a atras toate privirile, creat tot de casa Gucci, în timp ce Adam Driver a ales unul clasic.


Lady Gaga joacă rolul Patriziei Reggiani, condamnată pentru ordonarea uciderii lui Maurizio Gucci în 1998. Din distribuția filmului fac parte și Jared Leto (în rolul Paolo Gucci), Jeremy Irons (în rolul Rodolfo Gucci), Jack Huston (în rolul Domenico De Sole), Salma Hayek (în rolul Giuseppina „Pina” Auriemma) și Al Pacino (ca Aldo Gucci).



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel