Mădălina Crețan, mesaj dureros, la un an de la moartea lui Nosfe: "Îmi pare rău că mai aveam să ne oferim și nu mai putem"

Data publicării:
Sursa foto: Mădălina Crețan și Nosfe, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mădălina Crețan și Nosfe, instagram

Mădălina Crețan este devastată de durere, la un an de la maortea lui Nosfe. Soția regretatului artist a transmis un mesaj emoționant. 

A trecut un an de la moartea lui Nosfe. Deși se spune că timpul vindecă, durerea pe care a lăsat-o plecarea artistului din această lume, a lăsat răni mult prea adânci. Soția lui Nosfe este în continuare devastată de durere și îi duce dorul soțului său.

Mădălina Crețan, mesaj dureros, la un an de la moartea lui Nosfe

La un an de la moartea lui Nosfe, Mădălina Crețan a publicat, pe rețelele de socializare, un mesaj emoționant și dureros. 

„Mă bucur! Mă bucur că în cei 9 ani în care ne-am fost alături fizic ne-am spus și ne-am făcut să simțim că ne-am iubit, venerat, adulat. Mă bucur că nicio ciondăneală de-ale noastre nu s-a transformat în frustrare pentru că le-am vorbit și lămurit pe toate de fiecare dată! Mă bucur că nu ai plecat niciodată din casă fără sa ne spunem te iubesc', mă bucur că nu ne-am dus la somn în nicio seară fără să ne sărutam cu dragoste indiferent de cum ne-au fost zilele. Mă bucur că n-am făcut ambiții unul cu celălalt și că nu ne-am pedepsit din motive banale pentru că dragostea noastră a primat în fața egourilor.

Mă bucur că am mulțumit lui Dumnezeu de mână pentru iubirea noastră! Mă bucur că ti-am promis că am să te iubesc cât să compensez pentru toată lipsa ei din viața ta și mi-am ținut promisiunea, dar cel mai mult mă bucur că tu ai simțit iubirea mea! Mă bucur că nu există în sufletul meu greutate și apăsare pentru că aș fi putut să îți arat sau zic mai des sau mai mult pentru că ți-am zis și arătat mereu, cu toată forța Universului!

Mă bucur că ți-am cumpărat flori de ziua ta de naștere, nu de asta. Mă bucur că ți-am cerut iertare când ai putut să-mi zici în cuvinte că mă ierți. Mă bucur că am avut încredere în tine, mă bucur că m-ai iubit! Mă bucur că te-am făcut să râzi, mă bucur că am avut răbdare, mă bucur că ți-am gătit, mă bucur că te-am numit bărbatul meu și că m-ai numit femeia ta! Mă bucur că tu ești tatăl copilului meu, mă bucur că tu ai fost cel mai bun prieten al meu. Ma bucur că m-ai învățat să respect un BĂRBAT și mă bucur că mi-ai arătat cum trebuie să fie tratată o FEMEIE! Mă bucur că m-ai învățat să îmi iubesc corpul și cu burtică, celulită, vergeturi la fel de mult ca pe cel de copilă. Mă bucur că nu regret nimic! Îmi pare rău doar de faptul că mai aveam să ne oferim și nu mai putem! Și nu mă bucur că ai plecat atât de devreme, dar mă bucur mult mai mult de toate cele de mai sus! Mă bucur că ai fost aici și că eu am fost suficient de norocoasă încât să-mi oferi și să îți ofer atâtea. Till next time, babyshor!” a scris Mădălina Crețan pe social-media.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mădălina Crețan (@sotiedeartist)

Mădălina Crețan, dezvăluiri despre moartea lui Nosfe

‘S-au făcut evident, multe speculații, de la droguri, la vaccin. Ideea este că, deși nu am primit răspunsul final la analize, când le voi primi, nu am să ies să vorbesc despre aceste lucruri. Este ceva ce privește familia noastră, mai ales că este și un copil la mijloc, există niște părinți îndurerați. Eu nu sunt de părere că viața unui om va fi definită de moartea acestuia’,  a transmis soția lui Nosfe într-o emisiune TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel