Mădălin Voicu l-a pus la zid pe Fulgy. Cum a reacționat politicianul după ce a fost jignit de fiul Clejanilor

Data publicării:
Mădălin Voicu și Fulgy, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Mădălin Voicu și Fulgy, sursa instagram/ colaj foto

Mădălin Voicu a avut primă reacție, după ce a fost jignit de Fulgy, fiul Clejanilor.

 Mădălin Voicu a fost invitat la mai multe emisiuni, acolo unde și-a spus părerea despre situația în care se află Fulgy, dar și despre comportamentul tânărului. La scurt timp, Fulgy a răbufnit, fâcându-l praf pe acesta.

”Foarte dezamăgit sunt de domnul Mădălin Voicu, care vorbește și nu știe nimic cu vioara. L-ai auzit și tu pe Marin Alexandru de la Ciocârlia? Păi, mă respectă ăla și nu mă respecți tu? Că te fac de comandă. Și muzical și pe talent, bani și ce vrei tu. Mă faci tu pe mine sărac și de c%$#&? Așa vorbești tu la Antena 3? Nu-mi găsiți răspunsurile și sunteți chemați să vorbiți de mine. Niște fraieri. Eu sunt bine, terminaților! La un moment dat ai spus, Mădăline, terminatule… că iei de alea, că nu ți se mai scoală. Te-a lăsat nevastă-ta, ca idee.

Să moară familia mea, că se uită lumea că sunt diferit de toți. Sunt interesat, interesant, iar eu am numai de câștigat. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu-s la pușcărie. Tu dădeai l%^&i și făceai scheme fake cu vioara roșie? Păi, tu ai bani să cumperi vioara roșie cu sângele lui Beethoven? Vezi-ți de anii tăi, cât mai ai de trăit. Vedeți-vă de treaba voastră și nu mai vorbiți despre mine. Mădălin Voicu, valoarea României. Băi, să moară mama dacă știi să cânți cu mine. Ești un c%^&* mort!”, a spus Fulgy pe Instagram.

 

După toate jignirile primite de la Fulgy, Mădălin Voicu a reacționat. Politicianul a precizat că primii vinovați de atitudinea lui Fulgy sunt părinții acestuia și că nu îi va răspunde cu aceeasi monedă. Mai mult decât atât, acesta a fost sunat de către Ioniță de la Clejani, care și-a cerut scuze în numele fiului său.

 

„Primii vinovați sunt părinții. Fulgy este o persoană bolnavă. Medicii trebuie să-i ofere tratamentul adecvat. Nu am simțit niciun fel de revoltă față de ce a spus despre mine. Am fost, totuși, un pic mirat, pentru că aici este vorba și de etnie, eu sunt cunoscut ca «șeful țiganilor», dar asta este.

Îmi este frică de ce va ajunge să facă peste un an, doi dacă va fi lăsat, în continuare, în pace. Mi-e milă de el, dar și de părinții lui. Nu-i poți răspunde cu aceeași monedă unui om bolnav. Tatăl lui m-a sunat, și-a cerut scuze în numele lui. Nu doar el, ci și alte persoane.”, a spus Mădălin Voicu pentru cancan



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel