Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, detalii INTERZISE din dormitor: „Măcar două zile pe săptămână”

Data publicării:
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, sursa foto Instagram

Mădălin Ionescu, detalii intime din relația cu Cristina Șișcanu. Fostul prezentator TV a făcut dezvăluiri surprinzătoare. 

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Chiar dacă la început relația lor a fost pusă sub semnul întrebării, de-a lungul timpului au demonstrat că îi leagă sentimente puternice de iubire, iar căsnicia lor este presărată cu multe momente pasionale. 


Mădălin Ionescu este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde le răspunde fanilor la cele mai intime și incomode întrebări. Recent, fostul prezentator TV a făcut dezvăluiri interzise din dormitorul lui și al Cristinei Șișcanu. 


„Întrebare: De câte ori este bine să faci sex pe săptămână?


Mădălin Ionescu: Măcar două zile pe săptămână ar putea fi alocate pentru partea asta…


Întrebare: Măcar două zile pe săptămână? Vrei să spui că tu o faci mai des? 


Mădălin Ionescu: Nu, dar aș vrea… La modul serios…eu și Cristina ne-am păstrat pasiunea intactă. Încercăm să alocăm timp pentru noi, deși muncim foarte mult”, au fost declarațiile făcute de Mădălin Ionescu pe Instagram. 


Cristina Șișcanu, motivul REAL pentru care nu mai doarme împreună cu Mădălin Ionescu

 

Cristina Șișcanu a dezvăluit că nu mai doarme cu soțul ei, dar nimeni nu ar fi presupus care este motivul real. Fiica lor, Petra nu poate dormi fără mama ei, iar asta le afectează celor doi serile romantice împreună. 


Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, Cristina Șișcanu a avut o conversație amuzantă cu fiica ei, în care îi cerea acesteia să o lase să doarmă cu Mădălin Ionescu. Petra i-a oferit mamei sale un răspuns ferm, iar vedeta nu a putut să o convingă în niciun fel. 


„Cristina: Petra, mă culc cu tati?


Petra: FIGA (înseamnă ”ciuciu” din rusă), nu îți dau voie!”, a fost conversația Cristinei Șișcanu cu fiica sa, Petra. 


„După ce apare copilul, “ciuciu” mai dormi cu soțul”, a scris Cristina Șișcanu în dreptul videoclipului amuzant. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel