Mădălin Ionescu, plângere la POLIȚIE: ”Sunt hărțuit de peste 2 ani de o grupare infracțională”

Data actualizării: | Data publicării:
Mădălin Ionescu, foto instagram
Descriere foto: Mădălin Ionescu, foto instagram

Mădălin Ionescu a depus o plângere la poliție. Ce a pățit prezentatorul TV.

Mădălin Ionescu și familia lui trec prin momente greu de crezut, motiv pentru care prezentatorul nu a mai stat cu mâinile în sân și a făcut plângere la poliție, într-un caz de hărțuire și șantaj. 

Acesta declară, într-un clip postat pe contul lui de Facebook, că atât el cât și familia lui au ajuns victimele  unei rețele de infractori, care foloseau pozele lor pentru a obține bani .

"Am făcut o plângere la poliție pentru că sunt hărțuit efectiv de vreo 2 ani. La început am crezut că este o joacă sau cel mult niște manifestări haotice ale unor scelerați. Sau a unor 'stalkeri', a unor hărțuitori clasici. Nu e chiar așa și am constatat că în timp acești hărțuitori și-au dezvoltat extrem de mult acțiunile, pare să fie o rețea și am început să primesc mesaje de la persoane de sex feminin din toată lumea care-mi reclamau faptul că au fost abordate de indivizi pe Facebook sau pe Instagram care foloseau pozele mele, au creat conturi false.Au folosit pozele mele și ale fiicei mele, Petra, abordând femei din toată lumea. În Statele Unite există chiar permise de conducere cu fața mea de care se folosesc acești escroci", a spus Mădălin Ionescu, pe pagina de Facebook.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel