Mădălin Ionescu, în doliu. Tatăl prezentatorului TV s-a stins din viață: „Nu am trăit niciodată un moment mai sfâșietor”

Data publicării:
Madalin Ionescu și tatal sau, foto Facebook
Descriere foto: Madalin Ionescu și tatal sau, foto Facebook

Mădălin Ionescu trece prin momente cumplite, după ce tatăl său a murit. 

Prezentatorul TV a anunțat că tatăl său s-a stins din viață, după o lungă luptă cu boala. 

 


"Tatăl meu s-a stins seara trecută… in prezenta mea și a mamei mele… Așa a fost sa fie, așa a ales, așa s-a întâmplat. El … s-a numit Marin și s-a dus dincolo in preziua praznicului Maicii Domnului, pe care a prețuit-o atât de mult! Nu am trăit niciodată un moment mai sfâșietor!

Nu o sa pot uita vreodată contorsionarea aceea specifica momentului in care sufletul se desprinde de trup …și nici liniștea de după.

Tata s-a stins la cinci minute după ce, văzându-i agonia, eu și mama l-am rugat pe Dumnezeu sa-i curme suferința sau sa-l întărească decisiv.


A fost cel mai bun tata, realmente! Ne-a iubit pe toți frații cu o dragoste desăvârșita.

Pot sa spun despre el ca nu a făcut rău nimănui, cel puțin nu voit, conștient. Și acest fapt … îl cunosc toți cei care au interacționat cu el. Un om cu o vocație umanista puternica și cu o mare iubire de Dumnezeu, pe care a mărturisit-o pana la final, chiar și in fazele avansate ale afecțiuni care l-a marcat in ultimii ani.

 

Tata a fost unul din ctitorii multora dintre hidrocentralele românești. Unul din eroii tăcuți și demni ai acestui neam. Nu s-a lăudat niciodată cu meritele lui. Și-a făcut cu ardoare datoria fata de țara, fără sa ceara aprecieri publice sau distincții. A lăsat ceva semnificativ în urma lui și cred ca acest fapt e un privilegiu al destinului.

Înaintea oricărei empatii sau mesaje de sprijin, vreau doar atât sa va rog: iubiți-vă părinții! Mult! In fiecare clipa. Nu pregetați să faceți gesturi frumoase pentru ei.

Când se duc… golul lăsat e uriaș. Regretele de asemenea … Părinți, iubiți-va copiii! Energia familiei e vindecătoare si unica!
Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!", a scris Mădălin Ionescu pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel