Mădălin Ionescu, detalii picante din dormitor. Ce spune despre relația pe care o are cu Cristina Șișcanu

Data publicării:
Madalin Ionescu și Cristina Șișcanu, foto Instagram
Descriere foto: Madalin Ionescu și Cristina Șișcanu, foto Instagram

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. 

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au avut multe piedici la începutul relației, dar în prezent cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc.

Mădălin Ionescu susține că au existat momente în relația cu Cristina Șișcanu când totul a fost pe muchie de cuțit și au fost la un pas de despărțire. Dar a recunoscut că cel mai mult a contat comunicarea.

Cei doi au împlinit deja 10 ani de la cununia religioasă și potrivit declarațiilor nu s-au gândit niciodată la divorț. 


„Au existat situații în care am avut divergențe, dar niciodată nu ne-am gândit serios la separare. Nu am plecat de acasă, nu ne-am jignit, nu au existat acte, gesturi care să lase răni adânci. Comunicarea, afecțiunea permanentă, altruismul, pasiunea întreținută, încercarea continuă de a nu-i provoca suferințe pertenerei/ partenerului, absența jignirilor. Inteligența reală, umorul, pasiunea pentru meseria de jurnalist și, nu în ultimul rând (de fapt în primul rând), o senzualitate debordantă”, a spus Mădălin Ionescu pe rețelele de socializare. 


Mădălin Ionescu care au fost dezvăluiri picante din relația cu Cristina Șișcanu. Acesta a primit o întrebare incomodă din partea unui fan pe Instagram, dar a răspuns, spre surprinderea tuturor: „Cele mai nebunești locuri unde te-ai iubit cu Cristina”.

„Sincer nu pot merge cu dezvăluirile până la nivelul ăsta. Nu știu... balcon, tren... chestii din astea. Doamne, ce mă fac cu astfel de întrebări?”, a scris Mădălin Ionescu pe Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel