Mădălin Ionescu, afectat de virusul OMICRON. Cum se simte prezentatorul TV: "M-au sunat prietenii să mă întrebe dacă sunt pe moarte"

Data publicării:
Madalin Ionescu, foto Facebook
Descriere foto: Madalin Ionescu, foto Facebook

Mădălin Ionescu a dezvăluit care este starea sa de sănătate, după ce s-a infectat cu virusul omicron. Prezentatorul TV are plămânii afecțați.

 

În urmă cu două săptămâni, Mădălin Ionescu s-a infectat cu noul coronavirus, varianta Omnicron. Prezentatorul TV spune că boala e debutat furtunos și că a avut nevoie de spitalizare pentru a face față. 


„N-am mai postat nimic de trei săptămâni pentru că m-am infectat cu celebrul Omicron. Nu am mai răcit de 25 de ani, așa că m-a șocat destul de tare după ce familia mea s-a infectat cu Covid. Am început să am și eu simptome. Boala a debutat furtunos în urmă cu 20 de zile.În prima noapte am făcut aproape 39 de grade temperatură. Am luat antibiotic, antiviral și antitermice și starea s-a ameliorat cu excepția unui hârșâit ușor care mi s-a părut o reacție alergică la un medicament”,  spunea Mădălin Ionescu pe rețelele de socializare. 

 

Mădălin Ionescu a povestit cum a fost experiența cu acest virus, dar și cum l-a afectat. 

 

“M-au sunat prietenii să mă întrebe dacă sunt pe moarte. Toată lumea s-a panicat. Am făcut pneumonie, într-adevăr. M-am dus la Matei Balș ca să aflu ce am, nu ca să rămân acolo. Am fost în ambulatoriu. Am făcut niște cocktailuri cu vitamine acasă, de asta am mâinile pline de vânătăi, dar nu am ajuns în stare gravă la spital sau în perfuzii. Plămânii mei au fost afectați 15 la sută, din fericire pentru mine.

 

M-am dus la timp la spital tocmai ca să nu ajung în stare gravă la spital. M-am dus la timp, poate ajungeam în stare gravă. Am avut o formă ușoară, care, nu știu, pe un fond al nerespectării tratamentului, în prima fază, s-a mai acutizat. M-au ajutat medicii de acolo, care sunt excepționali. Excepționali medicii de la Balș. M-am dus pe picioare la spital”, a declarat Mădălin Ionescu, potrivit click.ro.

 

Mădălin Ionescu a precizat că în tot acest timp a slăbit 5 kilograme și crede că virusul l-a luat când a fost la Poiana Brașov, la un restaurent renumit, acolo unde mesele erau foarte aproape una de cealaltă. 

 

“Am dat apoi într-o altă infecție la nivelul gâtului. Este o chestie bizară, de la spital, ori de la fiica-mea de la grădiniță, că se văita într-o zi că o durea gâtul, probabil am contactat-o și eu, dat fiind faptul că organismul este slăbit. Nu am putut să mănânc, am slăbit cinci kilograme în timpul ăsta. Virusul l-am luat, cel mai probabil, de la Poiana Brașov. Am fost într-un restaurant celebru din Poiană, erau mesele unele lângă altele”, a mai declarat prezentatorul TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel