Mădălin Ionescu, despre viața de după televiziune: ”Am plecat deoarece am simțit că a venit timpul și pentru mine”

Data actualizării: | Data publicării:
Madalin Ionescu, foto instagram
Descriere foto: Madalin Ionescu, foto instagram

Mădălin Ionesuc a vorbit pentru prima dată despre viața lui, despre omul din viața de zi cu zi.

Mădălin Ionescu a decis acum ceva timp în urmă să se retragă din televiziune. După foarte mulți ani de muncă acesta nu se mai regăsea în lumea reflectoarelor. 

”Am plecat din televiziun nu din cauza banilor, ci pentru că îmi doream puțin timp și pentru mine. M-am retras deoarce, după atâția ani de muncă am simțit că este timpul să fac o schimbare pentru sufletul meu”, a spus Mădălin Ionescu, în emisiunea ”Trăiri alături de Andreea Mantea, difuzată pe KanalD.

Decizia pe care a luat-o a afectat-o enorm pe soția lui, Cristina Șișcanu, dar cu toate acestea pe parcurs lucrurile au luat-o pe făgașul normal. 

”Am crezut foarte mult în online, am avut o intuiție foarte bună, și astfel lucrurile s-au așezat cumva spre binele nostru. Astăzi trăim doar din online. În prima fază mi-am dorit să mă regăsesc să mp liniștesc si astfel m-am documentat pe partea de online.Când am plecat din Tv, soția mea, Cristina a plâns, dar în timp lucrurile s-au așezat”, a spus Mădălin Ionescu, în emisiunea ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată pe KanalD.

Chiar dacă la început a fost dificil pentru cei doi, decizia de a lucra online a fost una bună. Mădălin Ionescu povesteșe că orice început este dificil, dar nu imposibil atunci când îți dorești ceva. 

”La început am încercat să lucram de acasă, dar a fost dificil, pentru că, Petra, fiica noastră tot timpul venea pe la noi, și practic ne deconcentra de la munca noastră”,  a spus Mădălin Ionescu, în emisiunea ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată pe KanalD.

Deși este cuplu cel mai controversat cu multe piedici la începutul relației, cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc

 De 10 ani suntem împreună, iar de 9 ani suntem căsătoriți. În pandemie ne-am apropiat din ce în ce mai m ult. Avem o dragoste nebună. În pandemie am stat cu toții la un loc. A fost foarte ok.  Nouă nu ne vine să ne certăm. Nu dorim fără să ne împăcăm”, a spus Mădălin Ionescu, în emisiunea ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată pe KanalD.

Înainte să rămână însărcinată, Cristina Șișcanu a fost într-o depresie, pentru o perioadă de 1 an de zile. Vedeta povestește că a fost unul dintre cele mai grele momente din viața ei și că nu se mai regăsea pe ea. 

”Când Cristina a avut 1 an de depresie, m-am simțit neputincios. Ea toată ziua mă aștepta să vb cu ea, eu fiind la munca” a spus Mădălin Ionescu, în emisiunea ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată pe KanalD.

”Pentru mine sarcina m-a echilibrat foarte tare. Sarcina m-a scos din depresie. Ne mai dorim un copil, dar mai bine dorim sa fim nași.”  a spus Cristina Șișcanu, în emisiunea ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată pe KanalD.

Deși mulți dintre urmăritoti doresc ca Mădălin Ionescu să se întoarcă în televiziune acesta mărturisește că: 

”Nu doresc să ma întorc în televiziune. Am prea multă trebă. Dacă eram disperat acceptam ofertele pe care le-am primit la o lună de la plecarea mea de televiziune. Televiziunea este un clișeu, te omoară. Eu acum am televiziunea mea, doar că pe online”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel