Macaulay Culkin, de nerecunoscut. Cum arată starul din "Singur acasă"

Data publicării:

Băiatul cu părul blond, cu ochi albaștri, care a ajuns faimos după apariția în filmul "Sigur acasă" s-a transformat radical.

Kevin McCallister a fost rolul care l-a consacrat pe „copilul minune al Hollywoodului”, rol cu care încă a rămas în inimile omenilor. Simpaticul Kevin a suferit transformări de-a dreptul șocante și a devenit un bărbat ce greu ar putea fi recunoscut pe stradă. Acesta a fost dependent de subtanțele interzise și alcool, lucru care l-a făcut pe actor să fie de nerecunoscut.  Mai mult, la un moment dat a fost chiar arestat în Oklahoma pentru aceste lucruri. A scăpat de închisoare, însă s-a ales cu o condamnare de un cu suspendare.

Mulți au crezut că nu o să-și mai revină după toate aceste întâmplări, mai ales că despărțirea de Mila Kunis după o relație de 8 ani i-a pus capac. Spre surprinderea tuturor, acesta a reușit să revină pe poziții, iar unul din lucrurile care l-a motivat a fost chiar iubita sa, actrița Brenda Song.

Macaulay Culkin a pornit și o nouă modă pentru lupta împotriva COVID-19: masca "Singur acasă". Acesta a postat și o fotografie în care apare cu o mască la gură pe care este imprimată chiar faimoasa lui expresie facială din film.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel