„Mă paralizează”. Oana Radu, probleme de sănătate. Artista a ajuns la perfuzii

Data publicării:

Oana Radu a ajuns pe mâna medicilor. Vedeta se confruntă cu probleme de sănătate. 

Oana Radu a ajuns pe mâna medicilor din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Artista le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare că a epuizat-o foarte mult programul încărcat pe care îl are, motiv pentru care a mers la medic pentru a se pune din nou pe picioare. 

Oana Radu, probleme de sănătate

Oana Radu are un program încărcat, care a epuizat-o. DIn acest motiv, artista a mers să își facă câteva perfuzii cu vitamine. De asemenea, blondina le-a mai mărturisit fanilor ei că a descoperit că are câteva probleme de sănătate, prezente de câțiva ani, însă nu este vorba de ceva grav.

„Mă simt absolut genial după vitaminele pe care le-am făcut, am făcut perfuzii. Vocea mea era extrem de doborâtă, motivul pentru care se întâmpla asta este pentru că la anumite evenimente din cauza sonorizării proaste de multe ori simt nevoia să scot casca și simt nevoia să țip, lucru care este total greșit, ceea ce mă termină, mă paralizează și cântatul ăsta zilnic.

Am și câte două evenimente pe zi, nu mă plâng, iubesc ceea ce fac și sunt extrem de recunoscătoare și chiar atunci când mi-e cel mai greu nu fac decât să mulțumesc pentru toate lucrurile pe care le trăiesc. Eu sunt sub tratament. Am descoperit o problemă pe care o aveam de 7-8 ani, nu e o chestie gravă, dar e o chestie supărătoare, voi merge acum pe 20 la Paris.”, a declarat Oana Radu pe rețelele de socializare.

Oana Radu, MOTIVUL pentru care nu își dorește copil momentan

În cadrul emisiunii online pe care o prezintă, Oana Radu a mărturisit care este motivul pentru care nu își dorește să devină mamă în viitorul apropiat. Artista a mărturisit că nu momentan nu vrea acest lucru, deoarece consideră că nu este la stadiul în care poate avea grijă de un copil. De asemenea, Oana Radu a precizat că nu ar putea renunța momentan la toate lucrurile pe care le face pentru a se ocupa de bebeluș. 

„Mie întrebările astea cu îți dorești copii, vrei să te căsătorești, vrei să nu știu ce, nu îmi plac. Momentan nu vreau copii, pentru că am 28 de ani și consider că sunt mult prea imatură pentru a avea grijă de un copil. Plus că fac foarte multe lucruri și nu știu dacă aș putea să renunț la toate lucrurile pe care le fac. N-aș ști să îți spun cum pot să gestionez situația”, a declarat Oana Radu, în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni”.

Citește și: De la ce pornesc certurile dintre Oana Radu și soțul ei. Vedeta a recunoscut: „Vrea să controleze totul”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience