„M-am operat. 20 de oameni au fost cu mine. La reanimare au intrat pe rând mama, Cabral, fratele meu”. Andreea Ibacka, momente de coșmar după ce a fost suspectă de cancer la sân

Data publicării:

Andreea Ibacka a vorbit despre momentele grele prin care a trecut, după ce a fost suspectă de cancer la sân. 

Andreea Ibacka este văzută de publicul larg în fiecare zi cu zâmbetul pe buze, însă viața vedetei nu a fost întotdeauna roz. Îndrăgita actriță s-a confruntat în urmă cu ceva timp cu un diagnostic crunt, care, din fericire, nu s-a confirmat, în urma repetatelor investigații. Soția lui Cabral a fost foarte înspăimântată de faptul că ar putea suferi de cancer la sân, motiv pentru care în ziua de astăzi urmează cu strictețe controalele regulate la medic. 

Andreea Ibacka, momente de coșmar după ce a fost suspectă de cancer la sân

Vedeta a recunoscut că acele momente au dărâmat-o psihic și i-a fost foarte greu să le dea vestea părinților săi. Cu toate astea, Andreea Ibacka s-a liniștit în momentul în care biopsia i-a infirmat toate temerile legate de cancerul la sân, de care era suspectă. 

„În 2017 am trecut printr-un moment greu de gestionat din punct de vedere emoțional. Și mi-a rămas clar în minte că mi-a fost la fel de greu să le dau vestea părinților mei cum mi-a fost să procesez vestea, să accept riscul bolii în sine. Înăuntrul meu a fost furtună și am preferat să păstrez povestea pentru noi. Am avut norocul de a ajunge pe mâini excelente, m-am operat (vreo 20 de oameni mi-au fost alături la spital atunci când m-am trezit, ei mi-au dat foarte multă putere), iar biopsia a infirmat temerile. La reanimare au intrat pe rând mama, Cabral, fratele meu. Amețită cum eram, încercam să fiu vigilentă și le-am pus pe rând aceleași întrebări pentru a mă convinge că au toți trei aceleași răspunsuri, aceeași versiune, cea adevărată. Sunt mega norocoasă, iar de atunci am rămas cu un obicei excelent. Prevenția e nelipsită.”, a declarat Andreea Ibacka, în exclusivitate pentru Viva!

Ce meserie a avut Andreea Ibacka, în studenție

Andreea Ibacka a recunoscut că, în studenție, a lucrat la o bancă. Totodată, vedeta a mărturisit că și-a dorit foarte mult să joace fotbal de performanță, dar și să fie pilot de raliu. 

”În studenție am lucrat la bancă, sunt oameni care încă îmi spun că mă recunosc de la ghișeu. Am studiat 8 ani de vioară și 4 ani de pian. În copilărie mi-ar fi plăcut să fac fotbal de performanță, participam la toate campionatele de tenis de picior din cartier. Mi-ar plăcea să fiu pilot de raliu. Familiei mele, nu. Sunt șanse mari să mă vezi în trafic conducând o dubă, cu tot cu remorcă la cârlig.”, a mai spus Andreea Ibacka pentru sursa menționată mai sus. 

Cum și-a câștigat primii bani

Când vine vorba de primii bani câștigați, Andreea Ibacka a cunoscut celebritatea de la vârste fragede, când a fost implicată într-un spot publicitar al unui produs destul de celebru, la vremea aceea.  Chiar dacă la vârsta de 10 ani toți copiii își doresc dulciuri sau jucării, vedeta recunoaște că și-a pus toți banii deoparte, fiind o persoană foarte economistă și atunci. 

„Așa ceva nu se uită. La 10 ani am jucat într-o reclamă tv. M-au selectat de la școală. Ba chiar mi-au cerut să pun și voce pe spotul unor bomboane. Asa mi-a rămas porecla prin Dristor timp de câțiva ani. Iar banii au mers direct la pușculiță, am fost economistă timpurie (cu mult înainte să termin Finanțe Bănci la A.S.E.). Cred că deja strângeam de avans pentru prima casă.”, a mai declarat ea, potrivit Fanatik.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel