"M-a apucat de păr și mă ducea așa". Maria Dragomiroiu, dezvăluiri CUTREMURĂTOARE din prima căsnicie: Am stat un an de zile, fără niciun fir de păr

Data publicării:
Sursa foto: Maria Dragomiroiu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Maria Dragomiroiu, Facebook

Interpreta de muzică populară, Maria Dragomiroiu, a povestit despre traumele prin care a trecut în prima căsnicie, dar și despre durerea pe care a a simțit-o, când a murit mama sa. 

Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală despre prima căsnicie a Mariei Dragomiroiu. Cântăreața de muzică populară a povestit despre traumele prin care a trecut în tinerețe, cauzate de primul ei soț, dar și de mama acestuia.

"Soacra mea era o femeie foarte rea. Problemele au apărut în momentul când eu am vrut să evoluez, am vrut să fac ceva, cel mai mult am visat să am acoperișul meu. Acest lucru l-a deranjat pe el și a început ruptura noastră. L-am angajat undeva și acolo a întâlnito doamnă. L-am sunat într-o zi și nu mi-a răspuns. Apoi am sunat-o pe soacră-mea și nu mi-a răspuns. După am zis că precis Ion este la soacră-mea în garsonieră cu o femeie. Când am ajuns la lift, se închidea liftul și i-am zis stați că urc și eu și, când am deschis, era soacră mea. Atunci ea mi-a zis: "Du-te la tine acasă, că vin eu." În momentul ăla mi-am dat seama că ascunde ceva. ", a povestit Maria Dragomiroiu în emisiunea "La Măruță", de pe ProTV.

"M-a apucat de păr și mă ducea așa"

În momentul în care, cântăreața i-a cerut explicații soțului ei, acesta a apelat imediat la violență.

"După ce a ieșit el afară, a apărut și soacră-mea, a venit liftul și m-au aruncat în lift, mi-a dat un pumn în cap și s-a oprit liftul între etaje, bine că nu mi-am retezat limba. Și atunci el m-a apucat de păr și mă ducea așa. Eu plângeam. Nu mi-a dat drumul, până n-a plecat cu tot părul. Eu am stat un an de zile, fără niciun fir de păr aici, am făcut un șoc. Am avut niște perioade în care simțeam că mor. Îi auzeam cum vorbeau "Lasă că mai e puțin și scăpăm de ea.", a mai spus artista.

Detalii din copilăria Mariei Dragomiroiu

Nici în copilărie, cântăreața nu a dus-o mai bine, mărturisind faptul că tatăl ei era, deseori, violent cu mama sa. Maria Dragomiroiu recunoaște faptul că nu și-ar mai dori niciodată să fie copil, din cauza traumelor pe care le-a trăit în acea perioadă.

"Cred că sunt printre puținii copii, care nu și-ar mai dori să fie copil, pentru că am avut o copilărie foarte grea, cu emoții mari negative, cu puține bucurii. Tatăl meu era un om dur. M-a afectat, pentru că am trăit această senzație de frică de ceva și toată această frică o am și acum. Eu am fost supărată pe el, pentru că era dur cu mama. Aici a fost problema mea. Până a murit, mama a stat cu această durere în suflet. Câte a făcut, cât s-a chinuit până în luna a opta. Când vorbesc de mama mi-e foarte greu, deși sunt 31 de ani de când a plecat de lângă mine, nu pot să mă obișnuiesc.", a continuat cântăreața.

"Mama a stat doar în spitale, până a murit"

Cântăreața este încă foarte afectată de moartea mamei ei, deși au trecut foarte mulți ani de atunci. Și acum, aceasta îi simte prezența lângă ea.

"Mama de la vârsta de 44 de ani a stat numai prin spitale, până a murit și eu, lângă dânsa. N-am putut s-o salvez, în toate spitalele posibile. Era un om bând. M-a scăpat de la moarte o dată, când am adormit la volan. Atunci am simțit-o pe mămica lângă mine.", a mai spus Maria Dragomiroiu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel