Lungmetrajul "I'm Your Man" a câştigat cel mai important premiu la German Film Awards 2021

Data publicării:
I am Your man, captură video Youtube/ Trailer
Descriere foto: I am Your man, captură video Youtube/ Trailer

"I'm Your Man", o comedie cu accente dramatice, a câştigat patru trofee, inclusiv premiul Golden Lola pentru cel mai bun lungmetraj, la gala German Film Awards 2021, organizată vineri seară la Berlin

Acest film prezintă o poveste care îi face pe spectatori să se întrebe dacă este posibil ca o persoană să se îndrăgostească de un robot. La categoria "cel mai bun lungmetraj" au mai concurat alte cinci producţii: două adaptări cinematografice bazate pe cărţi publicate anterior - "The Royal Game" şi "Fabian: Going to the Dogs" - o satiră despre serviciile secrete - "Curveball" - şi două pelicule dramatice - "And Tomorrow the Entire World" şi "Je suis Karl".

Filmul "I'm Your Man" a câştigat şi premiile Lola pentru regie şi scenariu, atribuite cineastei Maria Schrader, iar protagonista sa, Maren Eggert, a fost desemnată cea mai bună actriţă.

Maren Eggert joacă în acest film rolul unei cercetătoare care testează un robot umanoid ce ar putea fi utilizat ca partener de viaţă pentru persoanele singure.

Oliver Masucci a fost desemnat cel mai bun actor datorită interpretării sale din filmul dramatic "Enfant Terrible", ce prezintă viaţa şi activitatea celebrului regizor german Rainer Werner Fassbinder.

Premiul pentru cel mai bun documentar a fost atribuit producţiei "Mr. Bachmann and His Class", care prezintă legătura specială dintre un învăţător şi elevii lui.

German Film Awards este considerată gala care decernează cele mai importante premii din industria cinematografică germană.

Pentru prima dată după declanşarea pandemiei de coronavirus, ceremonia de decernare a acestor trofee a avut loc în prezenţa unui public numeros, alcătuit din aproximativ 1.200 de spectatori, notează Agerpres. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel