Lună plină în Taur pe 8 noiembrie 2022. Daniela Simulescu vorbește despre previziunile care pot aduce schimbări majore

Data actualizării: | Data publicării:
Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS
Descriere foto: Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS

După Eclipsa de Lună din 25 Octombrie, urmează fenomenul de Lună Plină din zodia Taur, care va avea loc pe 8 noiembrie. 

Care va fi atmosfera dată de eclipsa de Luna Plină din noiembrie în 2022? Urmează câteva schimbări neașteptate și evenimente marcante, care impun reorganizarea vieții cotidiene. Află mai multe, de la Astrologul Daniela Simulescu.


8 NOIEMBRIE: ECLIPSĂ DE LUNĂ/LUNĂ PLINĂ ÎN TAUR

„Vorbim despre cea mai importantă eclipsă, care aduce cu sine lucruri dificil de gestionat. Luna Plină din Taur se resimte din plin, se observă degringoladă, frustrări, tensiuni, dar și renașteri. Luna va fi în conjuncție cu Uranus, așa că poți fi luat prin surprindere de evenimentele de zi cu zi, dar și de decizii importante, care apar la nivel mondial.

Pe plan personal, se anunță o perioadă ceva mai agitată. Poți simți confunzie, mai ales că vei avea de-a face cu pierderi, riscuri, trădări sau extreme, mai ales când Soarele este în Scorpion. Să nu uităm că această eclipsă se petrece pe axa 3-9, care se află în strânsă legătură cu mintea și cu ceea ce învățăm constant de la alții.

Casa a 3-a vorbește în special despre gânduri și vorbe, iar o Lună în casa a 3-a aduce cu sine emoții puternice sau chiar revelații. De fapt, Eclipsa în Taur ne învață despre obiceiurile care ne fac rău. În această perioadă, ar fi bine să reconsideri timpul pe care îl petreci cu telefonul în mână, pe rețelele sociale și să nu uiți că viața cotidiană este puternic influențată de ceea ce vedem sau citim.

În jurul datei de 8 noiembrie, poți da peste informații care dăunează. Taurul ne vorbește despre resurse, așa că se impune gestionarea atentă a timpului atât de prețios și detașarea de știrile sau subiectele care dezinformează. Daniela Simulescu recomandă și calcularea timpului pierdut pe rețelele de socializare. Detașează-te, adună orele pierdute în zadar și acordă mai mult timp celor dragi, cu care poți intra rapid în conflict, dacă-i neglijezi”, spune astrologul Daniela Simulescu.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel