Luna Plină în Scorpion. Simulescu, avertisment în săptămâna Patimilor: Ne dăm seama de prostia noastră! Suntem simple cărnuri umblătoare

Data publicării:
Daniela Simulescu, Astrolog DC News
Descriere foto: Daniela Simulescu, Astrolog DC News

Daniela Simulescu a vorbit despre Luna Plină în Scorpion. Vezi ce aduce pentru fiecare zodie în parte. 

"Vorbim despre Luna Plină în Scorpion de pe 27 aprilie. Nu pot să nu mă iau de ceea ce se întâmplă în săptămâna 26 aprilie - 2 mai, săptămâna patimilor.

Pe Lună Plină și mai ales în Scorpion ar fi bine să alungăm tot ce e toxic în viața noastră. Săptămâna asta, mai mult ca oricând, vom simți foarte mult prăpastia între lumesc și spiritual.

Scorpionul vine și-ți arată că poți să rămâi fără nimic și să o duci bine mersi, să renaști din propria cenușă, pentru că da, Scorpionul are ca simbol și o pasăre Phoenix, care renaște tot timpul din propria cenușă.

Această Lună Plină vrea să ne arate cât de ipocriți putem fi.

Dacă ne ducem în adâncul Scorpionului ne întâlnim cu toți demonii noștri. Pe această Lună Plină în Scorpion o să vedem rahaturi, chiar dacă nu vă place acest cuvânt. O să vedem rahatul nostru, la figurat. O să vedem tot ce pute în viața noastră, o să simțim tot ceea ce pute în viața noastră. O să ne dăm seama că pute! Pute! Pute în jurul nostru!

Ne dăm seama de prostia noastră, de invidia noastră, de răutatea noastră și de faptul că suntem simple cărnuri umblătoare. Deci vorbim despre durere, traumă, moarte. Da, moarte! Fizică și metaforică", spune Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS.

Vezi mai multe pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel