Lună Plină în Săgetător pe 23 mai 2024. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Luna Plină din 23 mai 2024 este în zodia Săgetător și va aduce câteva schimbări. Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii.

Pe 23 mai, Luna Plină este în zodia Săgetător. Potrivit astrologului Daniela Simulescu, este un aspect care are legătură foarte mult cu partea rațională, cu partea mentală. Asta înseamnă că Soarele și Luna sunt în opoziție. Este o fază a lunii care predispune la o finalizare, la o decizie, la un apogeu, acel moment în care iei decizii sau vezi rezultatele unor proiecte. Se spune că Luna Plină arată efectele sau rezultatele unui proiect început cu 6 luni în urmă.

Patru zodii vor fi afectate

Potrivit astrologului Daniela Simulescu, această Lună Plină îi va afecta foarte mult pe cei cu marcaj de Gemeni, Săgetător, dar și pe Fecioară și Pești. 

„Aceștia vor resimți zilele de dinaintea lui 23 mai și după într-un mod mult mai intens. Când zic afectate, de obicei oamenii se gândesc la ce este rău, dar nu este neapărat doar ce este rău. Această Luna Plină beneficiază de câteva aspecte. Primul aspect important care trebuie menționat este faptul că Jupiter, guvernatorul Lunii Pline, se află la grad anaretic în Taur.

Grad anaretic înseamnă ultimul grad într-o zodie. O zodie are 30 de grade, iar acum Jupiter este, iată, la 29, pentru că pe 26 mai va ieși din Taur și va intra în Gemeni. Semnul Taurului cu semnul Săgetătorului, în teoria astrologică, sunt în inconjunctie, ceea ce înseamnă că această Lună Plină vine cu multe ajustări. Ajustările sunt frustrante, sunt stresante, sunt enervante, sunt consumatoare de timp și de energie”, susține Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Te-ar putea interesa și: Horoscopul banilor 20 - 26 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodia care va avea parte de câștiguri financiare

Potrivit astrologului Daniela Simulescu, cu o Luna Plină trebuie să învățăm că nu le știm pe toate și că trebuie să mai lăsăm spațiu și să avem o urmă de îndoială.

„În jurul datei de 23 mai trebuie să nu vă lăsați influențați, să nu credeți că sunteți cei mai deștepți. Trebuie să încercați să schimbați ceva în modul în care călătoriți sau în modul în care învățați. E o perioadă nemaipomenită pentru cei care trebuie să învețe. Cumva, educația devine un factor. Dar, atenție, trebuie să ne găsim un echilibru sau un numitor comun între partea teoretică și partea practică. În teorie, le știm pe toate, dar e foarte importantă atitudinea noastră din momentul acela. Dacă atitudinea este de superioritate, de aroganță, ne facem rău. Dacă atitudinea este una de umilire, de modestie exagerată, iarăși este rău”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Te-ar putea interesa și: Top 6 cele mai ghinioniste zodii din horoscop. Mihai Voropchievici: „Natura lor îi poate face magneți pentru situații nefericite”

Ce ne cere acest eveniment, mai ales că Soarele și Luna sunt în relații bune cu Pluto?

Potrivit astrologului, acest eveniment ne cere să ne găsim un algoritm al minții pe care să-l putem folosi, dar să fie al nostru, nu să fie unul văzut pe Facebook, pe Instagram sau pe TikTok, nu să fie unul învățat de la alții.

„Trebuie să fie al nostru, să ne facem un propriu manual, dar un manual care să mai aibă câteva file deschise, câteva file albe, în care să mai adăugăm niște informații. Gemenii vor schimbare, diversitate. Săgetătorul consideră că doar o cale este cea mai corectă și doar pe aceea merge.  Nu e nici bine, nici rău cum vor acești doi poli, dar e bine să găsim un pic de compromis în toate și în tot, în perioada următoare. Dormiți mai mult, nu forțați nicio decizie, învățați cât se poate, ciuguliți informația din toate părțile. Aveți foarte mare grijă la dezinformare. Suntem într-o perioadă în care Neptun se apropie de ultimul grad din Pești, iar asta înseamnă că mințile ne iau razna. Educați-vă, învățați, odihniți-vă și dați-vă seama de un lucru, că indiferent de vârsta pe care o avem, trebuie să învățăm tot timpul. Trebuie să ținem creierul în mișcare, să nu-l lăsăm să-și piardă exercițiul”, a mai spus Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel