Lună Plină în Săgetător, 26 mai 2021, afectată de Neptun. HOROSCOP pentru ZODII: Mercur retrograd de o să măture cu noi pe jos

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Víťa Válka
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Víťa Válka

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii. Cum ne influențează Luna Plină în Săgetător.

"Când vorbim de o Lună Plină în Săgetător, abordăm mai multe subiecte. Ne place să ne dăm importanţi, ne interesează ce e în curtea celorlalți, că la noi în curte totul e minunat. Pentru că este o Lună Plină pe axa Săgetător - Gemeni, întotdeauna vorbim despre gânduri, despre idee, despre abstract şi sinteză. Toate lucrurile astea se întrepătrund. Este o Lună Plină afectată de Neptun.

"Trebuie să ai mare grijă"


Astăzi, ţi-aş recomanda să ai grijă pe cine minţi şi cum minţi. Trebuie să ai mare grijă să nu crezi ce ţi se spune şi nici tu să nu îi păcăleşti pe cei din jur. Mai uşor! Mai ales Gemenii, Săgetătorii. Urmează un Mercur retrograd de o să măture cu noi pe jos. Grijă, astăzi, ce faci, cum faci, cu cine vorbeşti. Şi pe plan profesional şi personal. De obicei, pe Lună Plină, se întâmplă şi evenimente.

Sunt două energii opuse, în luptă. Te invit să ai mare grijă, să fii atent la ce se întâmplă în următoarele două săptămâni, ce oameni cunoşti, ce oameni dispar, ce situaţii se întâmplă, ce evenimente sunt prin zona asta. Nu este nimic întâmplător.  (...) Să avem grijă la așteptări. Uneori, realitatea din capul nostru nu este aceeași cu cea din viața reala", spune Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

 

Citește articolul integral pe DCNews. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel