Horoscop. Camelia Pătrășcanu, previziuni astrale despre Luna plină în Pești. Care sunt cele mai afectate zodii

Data publicării:
Camelia Pătrășcanu
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu

Camelia Pătrășcanu vine cu noi previziuni astrale. Luna Plină în Pești, din 7 martie, aduce schimbări majore pentru toate semnele zodiacale. Iată care sunt cele mai afectate zodii. 

Cunoscutul astrolog Camelia Pătrășcanu a dezvăluit, pentru Fanatik.ro, cum influențează Luna plină în Pești zodiile. De ce este acest eveniment astral atât de special? Pentru că„ această lună plină este cea care ne scoate la lumină toate plângerile și nemulțumirile noastre și trebuie să le înfruntăm! Este o lună plină vindecătoare! Este o Lună plină care ne invită să iertăm!”

Astfel, conform sursei citate, toate zodiile vor resimți acest eveniment astral care face apel la bunăvoința noastră.

Berbecul – rezolvări la locul de muncă

Pentru cei din zodia Berbec, luna plină va veni să facă lumină în problemele pe care le au la locul de muncă. Vor putea descoperi bârfe, anomalii, secrete și vor înțelege ce anume nu se leagă sau nu funcționează, așa cum ar trebui. Vor trebui să fie mai atenți la sănătate!

Taurul va deveni mai prietenos

Luna plină îi va face pe cei născuți în semnul Taurului, mai prietenoși. Vor fi mai atenți cu cei din jurul lor și vor evalua loialitatea, celor apropiați, primind totodată și răspunsuri legate de bârfe sau critici, la adresa lor. Vor participa la evenimente și vor întâlni oameni interesanți, cu care vor avea ce discuta.

Gemenii vor avea realizări în carieră

Gemenii se vor bucura, din plin, de această lună plină, care le va aduce realizări în carieră și pe plan social. Aceștia vor fi dornici să obțină mai mult. Poate fi și o schimbare de carieră. Asta nu înseamnă că vor renunța la job-ul actual, dar vor dori să facă ceva în paralel. Totuși, trebuie să fie atenți la alegerile făcute.

Racii se vor îndoi de propriile convingeri

Racii se vor îndoi de propriile convingeri. Sunt în punctul în care vor trebui să își lărgească orizonturile. Întâlnirile cu persoane experimentate le nuanțează credințele, astfel încât să sesizeze ce nu merge. Racii pot visa la persoanele aflate la distanță.

Momentul curățeniei pentru lei

Leii vor avea probleme legate de avere. Vor evalua foarte strict ce anume vor să păstreze și la ce vor renunța. Aici poate fi vorba atât despre vicii, bunuri materiale cât și despre oameni sau comportamente. Luna plină îi va face să renunțe mai ușor.

Fecioarele vor pune accent pe imaginea lor publică

Fecioarele vor pune accent pe imaginea lor publică. Vor dori să evolueze în colaborările lor. Vor fi foarte interesate despre cum sunt percepute de persoanele din jurul lor. Își pot descoperi slăbiciuni despre care nici nu știau că le au.

Pentru Balanțe, luna plină va aduce nemulțumiri legate de persoanele cu care colaborează

Pentru Balanțe, luna plină va aduce nemulțumiri legate de persoanele cu care colaborează. Vor trăi dezamăgiri legate, de persoane care într-un fel sau altul, nu și-au ținut cuvântul dat. Recomandat este să nu țină supărarea, să ierte și să își exprime nemulțumirea, într-un mod frumos.

Scorpionul va fi romantic

Luna plină va aduce romantismul în viața Scorpionilor. Vor fi predispuși la îndrăgosteală și vor simți nevoia de apropiere și mângâiere. Vor avea gesturi de susținere și înțelegere pentru persoana iubită. Vor putea să facă o activitate pe care își doreau să o facă în adolescență.

Luna plină în Pești vizează casa și căminul Săgetătorului

 Luna plină vizează casa și căminul Săgetătorului și vor ieși multe sensibilități la suprafață. Vor descoperi vicii ale casei în care locuiesc și care le afectează confortul. Își pot căuta o locuință nouă.

 Capricornii – acte și drumuri multe

Dacă până acum, Capricornii au amânat să studieze un domeniu care îi pasionează, acum este momentul. Vor avea de făcut acte și drumuri. 7și 8 martie sunt zilele care îi vor favoriza. Mare atenție vor trebui să aibă și la limbaj.

Luna plină în Pești le va aduce Vărsătorilor belșug

Luna plină le va aduce Vărsătorilor belșug. Cei talentați vor fi răsplătiți acum. Important este să se mobilizeze și să nu fie prea rigizi. Trebuie să își exploateze originalitatea, la maxim.

Cu luna plină în zodia lor, Peștii au motoarele încinse la maximum

Cu luna plină în zodia lor, Peștii au motoarele încinse la maximum. Este o perioadă bună pentru ei, simțindu-se plini de curaj. Vor învăța să își exprime ideile, să spună nu și să fie plini de curaj. Vor conștientiza aspectele toxice din viața lor și vor fi sensibili la chestiuni legate de demnitate și onoare.

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel