Lună Plină în Gemeni. Influența pentru fiecare zodie/ascendent

Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Finalul lunii noiembrie este unul ofertant din punct de vedere astrologic! Trecerea către luna decembrie nu va fi deloc ușoară. 

Pe 27 noiembrie, avem un fenomen astrologic important: Luna Plină în semnul Gemenilor. Vorbim despre o perioadă de schimbare, testare și experimentare. Pentru că Luna va fi în opoziție cu Marte și careu cu Saturn, s-ar putea să ne grăbim și să ne lovim de tot felul de blocaje. Rolul acestui eveniment este acela de a ne face flexibili și de a accepta că nu le știm noi chiar pe toate. 

Iată influența pentru fiecare zodie/ascendent!

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, este implicat în acest eveniment. Face o conjuncție cu Soarele, deci o opoziție cu Luna.  Astrologul Daniela Simulescu îți recomandă mare atenție la drumurile pe care le ai de făcut, dar și la declarații. Nu te grăbi deloc! Nu intra în discuții contradictorii și nu-i provoca pe cei din jur. 

Taur/Ascendent în Taur

La voi, Luna Plină se petrece în Casa a doua, a banilor. Vor apărea cheltuieli neprevăzute sau achiziții făcute la nervi. Sau te vei împrieteni cu zgârcenia. În orice caz, nu te ajută nicio extremă, ci ai nevoie de un echilibru. După acest eveniment, ai putea să-ți pregătești bugetul pentru sărbători.

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel