Lună Plină în Fecioară pe 24 februarie. Influența pentru fiecare zodie/ascendent

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Pe 24 februarie, vom avea o Lună Plină în semnul pragmatic și perfecționist al Fecioarei. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru fiecare zodie/ascendent.

Când vorbim despre arhetipul Fecioarei, aducem în discuție austeritatea, matematica, eficientizarea și optimizarea. Dacă vorbim despre cel al Peștilor, avem dizolvare, haos și confuzie. Când aceste două semne sunt în opoziție, sunt nevoite să negocieze.

De data aceasta, Soarele se va afla în conjuncție cu Saturn, ceea ce va aduce momente de neîncredere în forțele proprii și risc de a ne lăsa influențați. Luna Plină va afecta mai mult pe cei care au în astrograma natală marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Iată previziunile pentru fiecare nativ!

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Plină se petrece pe axa 6 -12. În primul rând, trebuie să ai grijă de sănătatea ta. După aceea, va fi nevoie să fii mai atent la relațiile cu colegii. Îți trebuie puțină austeritate. Chiar dacă vei simți că îți pierzi din energie și că depui efort suplimentar, totul este pentru sănătatea ta și pentru a te elibera. Pot apărea schimbări sau decizii și în plan profesional.

Taur/Ascendent în Taur

Luna Plină are loc în casa a cincea. Este un moment important pentru relațiile cu prietenii sau copiii (sau cu ideea de a avea copii). Recomandarea pentru tine este să-ți dai seama cât îți oferi ție și cât celorlalți. Este necesar să cântărești această situație.

Citește continuarea pe: astrosens.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel