Lună Plină în Fecioară, pe 24 Februarie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu. Captură video: YouTube/DCNEWS RO
Descriere foto: Daniela Simulescu. Captură video: YouTube/DCNEWS RO

Pe 24 februarie, Luna Plină se va afla în semnul Fecioarei. Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii.

Luna Plină din Fecioară, de pe 24 februarie, aduce la suprafață elemente destul de dureroase pentru anumite persoane. Luna Plină este cea mai importantă fază a lunii. Pe Lună Nouă nu avem neapărat parte de evenimente, dar pe Lună Nouă cu siguranță se întâmplă. Soarele și Luna sunt în opoziție. E vorba de un apogeu, de un final. Că avem o Lună Plină în fiecare lună calendaristică nu e nimic nou. În fiecare an avem cel puțin o Lună Plină în Fecioară.

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, a precizat că acest eveniment de pe 24 februarie are parte și de alte aspecte. Nu avem doar Soarele în Pești și Luna în Fecioară. Soarele este acompaniat de Saturn. Oricât de vesel ai vrea să fii, va exista ceva care îți va umbri fericirea. Nu te vei putea simți fericit cu adevărat. Acest lucru se întâmplă când Soarele este în conjuncție cu Saturn.

„Saturn obosește, îmbătrânește, plictisește, aduce stări depresive și Soarele în Pești vrea să viseze, să spere, să-și imagineze, să evadeze din lumea asta. Conjuncția Soarelui cu Saturn, cei care o aveți în astrogramele natale s-au întâmplat și lucruri importante în viața voastră, însă au fost și clipe dure, frustrante, neajunsuri, frici și limitări”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Acest eveniment de pe 24 februarie se poate resimți mult mai mult în astrogramele celor care au marcaj mutabil. Vorbim de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Aceste zodii s-ar putea să treacă printr-un moment în care un proces se finalizează, în care știți un lucru sigur. Poate că l-ați așteptat mult timp, ați simțit că nu mai vine.

„Nu ați știut dacă se întâmplă sau nu. El se întâmplă, dar nu sunteți atât de fericiți precum v-ați fi dorit. Intrați într-o fază de maturizare. Asta face de cele mai multe ori Saturn. 

O Lună Plină în Fecioară vorbește în primul rând de hărnicie, vrednicie, organizare, disciplină, limitări, neajunsuri, austeritate.  Mulți veți trece prin aceste situații în care aveți parte de o veste pe care o așteptați de mult timp, dar nu vă puteți bucura cu adevărat. Cei care vă știți cu astfel de marcaje trebuie să vă așteptați în jurul datei de 24 februarie la tot felul de evenimente, pe care să nu le trăiți ca în povești, ci așa cum trebuie”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Astrologul Daniela Simulescu a precizat că o Lună Plină se poate simți cu câteva zile înainte și câteva zile după. De asemenea, în câmpul muncii vor exista foarte multe schimbări neplăcute. Totodată, o Lună Pliină în Fecioară vorbește despre sănătate. Fecioara ca arhetip vorbește despre sănătatea fizică, iar Soarele în Pești vorbește despre sănătatea mintală, emoțională. Tot ce înseamnă sistem medical, angajați vor avea parte de decizii, de noi proceduri, se vor alia și își vor cere drepturile.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel